Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Κλείνει το... μάτι στον Σάκη Χατζηδημητρίου η Θεοδώρα Τζάκρη; (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση της Θεοδώρας Τζάκρη

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, εύχεται καλή επιτυχία στον υποψήφιο Δημοτικό Συμβούλιο με τον συνδυασμό του κ. Χατζηδημητρίου Θανάση Παπαπέτρου, του οποίου η υποψηφιότητα ανακοινώθηκε μόλις χθες.

Δείτε την ανάρτηση της Θεοδώρας Τζάκρη:




64 σχόλια:

  1. ΒαφειαΒα ο κράξιμο και να κάνεις το ξέρεις και εσύ ότι είναι ο επόμενος δημαρχος... Οπότε το κλάμα επιβάλλεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κράξιμο που το είδες; Ας μας πει ο αρχηγός σου ο Χατζηδημητρίου την άποψή του για την συμφωνία των Πρεσπών. Είναι ο μόνος που δεν πήρε θέση.

      Διαγραφή
    2. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

      Διαγραφή
    3. Ο Συριζα της φασιστερας στηριζει Σακη. Αυτοι που πουλησαν την Μακεδονια στηριζουν Σακη. Και ο κοσμος να κρινει ποιον θα παει να ψηφισει.

      Διαγραφή
  2. ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΗΦΑΚΗ
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ λασπη ρε παιδια...φουλ αντικειμενικη δημοσιογραφια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποια λασπη αναφερεσε;;; τη δηλωση της θοδωρας ανεβασαν. Αυτή τη θεωρεις λασπη;;; πολύ ευαισθητοι ειστε εσεις οι αριστεροι στην κριτικη.

      Διαγραφή
  4. Ας τα βλέπουν αυτά οι δεξιοί που πήγαν και καρφώθηκαν στον Χατζηδημητριου. Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν;;;; Ας τα λουστούν τώρα. Θα μείνουν με τις σημαίες στο χέρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σακη καηκες................ λυπαμαι............. μαζεψες ολο το παλιο πασοκ και συριζα και νομιζεις θα πεισεις την κοινωνια............. ξεχνα την την δημαρχια που εχασες.............. ειμαι σιγουρη οτι πολλοι απο αυτους που ανακοινωσες το εχουν ηδη μετανοιωσει............... με την θοδωρα και τον γιαννη.............. καλυ τυχη............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάποιοι από αυτούς που έφυγαν από την ομάδα του Μπίνου τον κατηγορούσαν ότι συνεργάζεται με την Τζάκρη. Τότε ο Μπίνος ως Δήμαρχος συνεργαζόταν με τους εκλεγμένους Βουλευτές για να φέρει λεφτά και έργα στην περιοχή, όπως είναι υποχρεωμένος να κάνει κάθε Δήμαρχος που σέβεται τους πολίτες. Ταυτόχρονα είχε ξεκάθαρη θέση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και δεν φοβήθηκε να το φωνάξει δυνατά. Σήμερα κάποιοι από αυτούς που τον κατηγορούσαν, συντάχθηκαν με την Τζάκρη και τον Σηφάκη μόνο και μόνο για να εκλεγούν. Ο Μπίνος δεν συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιό του κανέναν συνεργάτη ούτε του Σηφάκη ούτε της Τζάκρη ούτε του ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα ο Χατζηδημητρίου και αυτοί που τον πλαισιώνουν πάνε χέρι χέρι με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρω ότι δεν σας αρέσει να το ακούτε όμως έτσι ακριβώς είναι. Όσο για τον Μπάτση οι επιλογές του δείχνουν ότι στην προσπάθεια του να ανέβει δεν υπολογίζει τίποτα και συμμαχεί με τον οποιοδήποτε αρκεί να τον βολεύει. Και μετά σηκώνει ψηλά το λάβαρο της επανάστασης και νομίζει ότι κοροϊδεύει τον κόσμο. Ο Μπίνος δεν συμμαχεί με τον οποιοδήποτε μόνο και μόνο για να μείνει στην καρέκλα του Δημάρχου και αυτό το αποδεικνύει με τις επιλογές του. Καλή επιτυχία σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. " Ο Μπίνος δεν συμμαχεί με τον οποιοδήποτε μόνο και μόνο για να μείνει στην καρέκλα του Δημάρχου και αυτό το αποδεικνύει με τις επιλογές του. " Για αυτό κλαίγεται και παραπονίεται για τους παλιους τους συνεργάτες. Κάνει νέες συνεργασίες μονο και μόνο για να μείνει στην καρέκλα. Ακυρώνει μόνος του τις παλιες επιλογές του.

      Διαγραφή
  7. ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.: ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιον για πες μας;Είμαστε πολυ περιεργοι.

      Διαγραφή
  8. σακη παρε θεση οσο προλαβαινεις .
    οι ευκαιριες σου τελειωνουν .
    αργησες ηδη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάνατε τη τριχα τριχια κ πεσατε να φατε τον Χατζηδημητριου, αν ειναι δυνατον.Τοσο καιρο ψαχνατε αφορμή κ τωρα σας δόθηκε ε;Νομιζω πως ειναι πολυ εξυπνος ο Χατζηδημητριου κ ξερει πολυ καλα τι κανει κ τι θα κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την υπερβολικη εξυπναδα του θα χασει…… Νομιζει πως ολοι οι αλλοι είναι λιγοτερο εξυπνοι από τον ιδιο…… Όμως το εξυπνο πουλι από την μυτη πιανεται……

      Διαγραφή
    2. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΡΙΧΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΖΑΚΡΗ ΣΗΦΑΚΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ.

      Διαγραφή
  10. Ο ΣΥΡΙΖΑ στηριζει Σακη.
    Αυτοι που πουλησαν την Μακεδονια και την Ελλαδα στηριζουν Σακη.
    Εκτος απο ολους τους πολιτικους δυνοσαυρους που εχει.
    Τωρα βλεπουμε απο το αφθαρτο να περναμε στο εκσυγχρονιστικο στο πουλαμε τα παντα και δυαλυουμε καθε τι που εχει να κανει με θρησκεια με πατριδα και οικογενεια.
    Τι να σας πω.
    Αυτοι μας αξιζουν αν ναι ψηφιστε τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συφακης δινει στον Σακη τον Τσαρκνια.
    Η τζακρη δινει τον Παπαπετρου.
    Ο Συριζα στηριζει εμπρακτα Σακη και εσυ το δεχεσαι.
    Αυτοι θα ξεπουλησουν και την Αλμωπια ρεεε
    Ακομα να πανε εκει και η κατερινα και ο ασβεστοπουλος και θα κλεισει το καρε.
    Λυπαμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ο Σύριζα με τις ψήφους του κόσμου θα τον βγάλει Δήμαρχο ρε φιλε.Αν δεν σ αρεσει η ελλάδα φίλε..τα αεροπορικά εισιτήρια ειναι φτηνά για παντου...

      Διαγραφή
    2. να αρχίσουμε να συζητάμε και να αναζητούμε τους λόγους που άργησε η Συμφωνία των Πρεσπών τόσο πολύ...κρίμα θα είχαμε προχωρήσει σε επόμενα θέματα...πάμε πιο γρήγορα συμπατριώτες στα επόμενα...

      Διαγραφή
  12. Παρε θεση Χατζηδημητριου.
    Και κανε πραξεις αλλιως θα πας και εσυ εκει που θα παει και ο Συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολεμο κανουν οι δυο βουλευτες ποιος θα στηριξει περισοτερο τον σακη.
    Να τον χαιρομαστε τον υποψηφιο που κατεβαινει να διεκδικησει την ψηφο μας.
    Αυτος ειναι ο Συριζα ελεος ρε ειστε.
    Μαυρο σε ολους που προδωσαν την χωρα καο σε οσους φιλοξενουν του προδοτες σταψηφοδελτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Κος Χ/ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.Ο Κος ΤΣΑΡΚΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΛΛΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο Κος Χ/ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ,ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο Κος ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ειπαμε ενωμενοι για την αλμωπια αλλα οχι και ετσι ρε σακη. το τερματησες. λυπαμαι αλλα δεν θα παρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μα με το τσιράκι του Σηφάκη στον συνδυασμό τού, και ευχές της ντορκας σε υποψήφιο του δικού του συνδυασμού !!!
    Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμίδια.
    Μονο η μπαγκη λείπει να δέσει το γλυκό.
    Η μήπως όχι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Μπινος κατεβάζει τον Τσαριχα,τι πάει να πει αυτό?

      Διαγραφή
  17. καλα αγαπητε Σακη, εσυ δεν ησουν που πιστευες οτι ο συριζα ειναι οτι χειροτερο; αληθευουν αυτα που διαβαζω; εκτος αν .....και με το διαβολο αρκει να βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΟΛΟ ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΜΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΗΣ. ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΤΖΑΚΡΗ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΕΙΧΕ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. ΟΛΑ ΤΑ SITE ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ιδιώτη απευθήνεσαι κύριος, μάλλον δεν το κατάλαβες, τον μπέρδεψες με την ΕΡΤ.

      Διαγραφή
    2. ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ Ο ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ, ΟΛΗ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ

      Διαγραφή
    3. Ανοιξτε τα ματια σας καταρχην. Εχει βαλει ολες τις ανακοινωσεις του Σακη

      Διαγραφή
  19. ΚΡΙΜΑ, ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΚΡΙΜΑ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να θυμίσω λίγο ότι ο σηφακης στήριξε ανοιχτά τον Πασοη τώρα ο πασοης ποιον στηρίζει;;
    Γαργάρα κυριοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΟΝΟ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΗΤΑΝΕ ΑΓΓΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΤΖΑΚΡΗ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΙΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη λες ανοησίες. Τον Σάκη φοβούνται όλοι όχι τον μπινο. Ποιον θα κάνουν πόλεμο;

      Διαγραφή
  22. όλοι κινούνται παντου.Κανείς δεν μπορεί να επηρεάσει κανέναν.Το θέμα είναι αν οι έλληνες έβαλαν μυαλό απ το μνημονιο που πέρασαν.Αυτό είναι το ζητούμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ο Σύριζα είναι δεύτερο κόμα ρε παιδια.Αν δεν ψηφίσει ο Σύριζα το Χατζηδημητρίου πως θα βγεί Δήμαρχος? ξέρετε τι λέτε ή γράφετε ότι ναναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΣΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΡΗΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αφου δεν υπάρχει Πασοκ ρε παιδια.Τα ορφανά του Πασοκ ψάχνουν νέο ρόλο.Δυστυχώς γι αυτους ο Άδωνις δεν τους αφήνει να πάνε στη ΝΔ...αυτό ειναι όλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σάκη Χατζηδημητρίου. Πάρε θέση για το σκοπιανό, μια και αποδέχεσαι , έστω και σιωπηρά τη βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ. Διαφορετικά κάηκες και μαζί σου έκαψες και όλους εκείνους που έχεις στον συνδυασμό σου. Δεν έπρεπε να μπλεχτείς με το καυτό αυτό ζήτημα. Αν όμως είναι έτσι να υποστηρίζεις τις ενέργειες του ΣΥΡΙΖΑ, ΕΦΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ. Φίλος σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο καλό και να μας γράφεις. (Ούτε εγώ κάνω πλάκα)

      Διαγραφή
  27. Παιδιά να μην ορμαμε στο site άδικα αν και δεν συμφωνώ σε πολλά μαζι τού.....Γνωστη η φθλια του Ελ λόγω κυρίου με την Θεοδώρα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τυχαίο που οι υποψήφιοι του Σηφακη πήγανε στον χατζηδημητριου? Ήδη 3 ανακοινώθηκε κ σε λίγο θα ανακοινωθούν κ άλλοι δύο κ εκλεγμένοι κιόλας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. τι εγινε γιατρε? εμαθα επιθεση καναμε σημερα? μηπως νομιζεις οτι θ αντιμετωπιζεσε σαν γιατρος? δημοσιο προσωπο εισαι πλεον και θα τ ακους, πανε τα χρονια που κυβερνουσατε με μονο μεσο την ΥΕΝΕΔ και το ΜΕΓΚΑ.ψυχραιμια και ασε της σκληραδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΞΕΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ας μας ξεκαθαρισει ο κυριος Χατζηδημητριου τις θεσεις του και αν δεχεται τις ευλογιες του ΣΥΡΙΖΑ για αυτη την αποφαση του να ξερουμε αν θα ανυσηχουμε για το ξεπουλημα και τις Αλμωπιας πλεον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν εσυ στο συνδιασμο που εισαι δεν εχεις αλλον απο αλλο κομα θα σε παραδεχτω, γι αυτο κοφτε της μαλακιες και κοιταξτε να περασετε δευτερο γυρο γιατι ο Σακης ειναι περασμενος

      Διαγραφή
  32. ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, πάντως η πατάτα έγινε και παραμένει πατάτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΓΩ,ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΤΙΕ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ Χ/ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΡΚΝΙΑΣ,ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ.ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.ΕΙΔΑΛΩΣ Κε Χ/ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ

      Διαγραφή
  34. Κε Διαχειριστα της ηλεκτρονικης σας ιστοσελιδας.Θα σας παρακαλουσα να δημοσιευσετε,την φωτογραφια του υποψ.δημαρχου Κου Χ/δημητριου,πλαισιουμενο εξ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ απο τον αναπληρωτη συντονιστη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΛΛΑΣ Κου Τσαρκνια και εκ ΔΕΞΙΩΝ τον γραμματεα του ΚΙΝΑΛ ΠΕΛΛΑΣ Κου Προκοπιδη.Αν θελετε,βαλτε και οκλαδον τον Κο Αποστολιδη και τον Κο Χωλιδη.Μια φωτογραφια χιλιες λεξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πολύ συριζα βλέπω μέσα.....και στην τελική απέξω θα είσαι Σακη μου....Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πως θα γουσταρα ενα στοιχηματακι ρε φιλε, ψαχτε τον δευτερο

      Διαγραφή
  36. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ Ο Κ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ .ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑΙΟΣ.ΠΑΣΟΚΟΣ ΤΟΥ 1800

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΖΟΥΜΕ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΗΜΟΥ.... ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ......ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ. ΗΜΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ................ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΙΔΑΙΑ ΜΟΥ!

      Διαγραφή
    2. Όλου έχουν βαρίδια ο κόσμος έχει την ευκαιρία να ανυψώσει η να κατεδαφισει.γι αυτό μπαίνουν και οι συμβουλοι

      Διαγραφή
  38. κ. Χατζηδημητρίου, εσύ ξέρεις. Ανακοινώνεις και τα υπόλοιπα τρανταχτά ονόματα που έχεις στο συρτάρι σου και στέλνεις τούς ανώνυμους λασπολόγους, και μαζί και αυτούς που προωθούν τις απόψεις τους στα σπίτια τους και εμείς χέρι πάμε να δουλέψουμε για την Αλμωπία μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. περιπατο θα κανει ο Σακης, θα φατε τη σκονη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μήπως να σταματούσαμε να ασχολούμαστε αποκλειστικά με τους Υποψήφιους Δημάρφχους (Σάκη, Μπίνο, Μπάτση) και να εστιάζαμε στους υποψηφίους τους και τι θέλουν/εχουν να προσφέρουν; Όποιος και να βγει απο αυτούς, δεν εχει σημασία... Στο τέλος στα ιδια θα καταλήξουμε... Ας εστιάσουμε καλύτερα στα άτομα που έχουν ως υποψήφιους συμβούλους. Να δουμε ποίοι ειναι, τι έχουν κάνει και στην τελική τι μπορού να προσφέρουν. Λες και εαν βγει ο Μπίνος, θα βγούμε απο την Οικονομική Κρίση ή εαν βγει ο Σακης θα ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών. Ας είμαστε ρεαλιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News