Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Μήνυμα νίκης του Δημήτρη Μπίνου από τους Προμάχους

Ο Δήμαρχος με τους συνεργάτες του στους Προμάχους

Μήνυμα νίκης έστειλε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος από τους Προμάχους, το απόγευμα της Παρασκευής μετά τον εκκλησιασμό για τους Χαιρετισμούς.

Ο Δήμαρχος, που διεκδικεί την επανεκλογή του, εμφανίστηκε μαζί με περισσότερους από 20 υποψήφιους και συνεργάτες και έστειλε ένα μήνυμα δυναμικής παρουσίας.

Η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο ανθρώπων με μεγάλη αποδοχή στην κοινωνία, δίνει αέρα νίκης και αισιοδοξίας στο συνδυασμό "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας".

ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ... ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΕΣΚΟΣ! ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΑΤΣΗ!

Την ίδια ώρα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα ως Δημοτικού Συμβούλου του συνταξιούχου και... "εκλογομάγειρα" Δημήτρη Βέσκου, ο όποιος μέχρι σήμερα δεν έχει παραιτηθεί από Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής πάρα το γεγονός ότι το "παίζει" ανεξάρτητος και παρά το ότι είναι υποψήφιος με άλλο συνδυασμό.

Ασκεί λοιπόν εξουσία, από μια θέση στην οποία προτάθηκε ως μέλος της πλειοψηφίας και δεν σηκώνεται από την καρέκλα πάρα τις δημόσιες αναφορές του Δημάρχου.

Φαίνεται πως τα 3 χρόνια που ήταν έμισθος Αντιπρόεδρος στα Λουτρά ήταν λίγα γι' αυτόν.

20 σχόλια:

  1. Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ !!!! ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ. ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΤΙΚΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕς ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ. ΤΟΥΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δημαρχε θα εισαι δημαρχος και την αλλη τετραετια.
    η ομαδα ειναι δυνατη.
    καλη επιτυχια σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρήστο Μπάτση...κακές επιλογές και ''κάποιος'' υποψήφιος,θα καταστρέψουν την πολιτική σου καριέρα. Παρ' όλα αυτά σου εύχομαι καλή επιτυχία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπατση κακος που εβαλες το ΜΑΝΕΚΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν είμαι ψηφοφόρος του Μπίνου αλλά δηλώνει την πικρία μου για την υποψηφιότητα του Βέσκου η οποία προσβάλει ωμά όλα τα νέα παιδια που έφυγαν απ την χώρα για σπουδές εξέλιξη και πρόοδο για να έρθουν να δούν μετά το μάθημα του μνημονίου πόσα πράγματα διδαχτήκαμε...τι καινούργιο σκεφτομαστε να κάνουμε...τι παλιό θα αφήσουμε στην άκρη....Κύριε Βέσκο χωρίς να έχω κάτι προσωπικό μαζί σας...Φτάνει ! Ανοίξτε το δρόμο σε νέους.Το ίδιο απευθύνω σε στελέχη με κοματικό φθαρμένο πολιτικό παρελθόν.Φτάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει η αίσθηση ότι κάποιοι έχουν κουράσει, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι ψηφίζονται τόσα χρόνια, άρα εκλέγονται μέσα από μια δημοκρατική διαδικασία.

      Διαγραφή
    2. οπως το λες, με 10 σόγια στους προμάχους και βγαινει, πρόμαχοι ειναι αυτοι και εχουν κόσμο

      Διαγραφή
    3. Κ ΕΓΩ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΘΑΒΓΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠ ΤΗ ΔΩΡΟΘΕΑ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ, ΑΝΤΕ ΒΕΣΚΟ ΚΑΛΟ ΜΙΣΘΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, ΝΙΟΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΑΤΣΗ ΕΤΣΙ ΦΡΕΣΚΑΔΟΥΡΑ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ.

      Διαγραφή
  6. Αν ο Βέσκος ενοχλεί σαν δημοτικός σύμβουλος,ο Χατζηδημητριου να βρει έναν λακο και να μπει μόνος του μέσα χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΆΝΤΩΣ ΟΦΕΊΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΎΜΕ ΌΤΙ Ο ΑΝΘΡΏΠΟΣ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΉ ΑΥΤΟΔΙΟΊΚΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΧΡΌΝΙΑ.

    ΠΑΡΑΜΈΝΕΙ ΆΦΘΑΡΤΟΣ Κ ΑΛΏΒΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΡΊΧΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΕΔΩ Κ ΧΡΌΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνω 12.01μαζι σου ετσι ειναι...
    Πολυ καλος ο κυρ.Βεσκος ας βγει να κανει μια δηλωση οτι στηριζω το κυρ.Μπατση μαζι σου ομως πρεπει να στηριξουμε ΝΕΑ παιδια σιγουρα με φρεσκες ιδεες και γνωσεις !! Ο καθενας απ το μετεριζι του...
    Συγνωμη για ορθογραφικα..
    Τσομπανος με γλιτσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κάθομαι και σκέφτομαι οτι κάποιοι ανθρωποι ασχολούντε παρα πολλα χρόνια με τα κοινά, ειλικρινά θάθελα νάβλεπα τι ειναι αυτό που πρόσφεραν τόσα χρόνια πόσο καλο καναν στην κοινωνία αραγε; δηλαδή αυτός ο γέροντας σαράντα χρόνια, σαράντα ρε πούστη μου τι πρόσφερε σ αυτόν τον τόπο; και πως τόσα χρόνια βρίσκει τους κάγκουρους να τον ψηφίζουν; αυτός δηλαδη σαράντα χρόνια πληρώνετε; και αν δηλαδή παιρνει ενα χιλιάρικο το μηνα δωδεκα το χρονο, εβγαλε δηλαδη μεχρι τωρα 500 χιλιάρικα ατόφια; μπράβο ρε γέροντα συνέχισε ν απευθηνεσε στα καμένα μυαλά που σε ψηφίζουν, πάντα θα υπάρχουν κάγκουροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να ειδεί κ νέος δεν το ξέρουμε,αλλ α είσαι γερος στο μυαλο. Σαραντα χρόνια δεν πληρώνετε .... σαράντα χρόνια ασχολείται με τα κοινά. Τσομπανη. Και πάνε να μάθεις πόσα έργα έκανε στο χωριό του σαν πρόεδρος τότε,και σαν αντιδήμαρχος τέσσερα χρόνια επί δημαρχίας μεγάλου Μπίνου τι έργα ειχε βγάλει. Καμία φορά καλυτεκα να μασάς παρά να μιλας.
      Από ζηλεζή άλλο τπτ σε αυτή την χώρα. Γι'αυτό πάθαμε αυτά που έχουμε πάθει και θα τα παίρνουμε κ στο μέλλον γιατί μυαλό κουκούτσι.

      Διαγραφή
    2. στην πολιτική ηθική δεν υπάρχει, υπάρχει μόνο σκοπιμότητα.

      Διαγραφή
    3. 7.44 ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΞΥΝΕΣΕ ΣΤΗΝ ΓΛΗΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΗ, ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΣΕΙΣΜΟΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΕ.

      Διαγραφή
  10. Που είδατε το μήνυμα νίκης βρε Βαφειάδη .......... ΜηνυμΜην λασπολογιας μόνο διαβάζουμε από τα αρθρά σου. Δεν βαρέθηκες να θάβεις και καλά τον Βεσκο; Που κολουσε τώρα στο άρθρο σου η λάσπη στο πρόσωπο του βεσκου. Ντροπή σας πια σας κοροϊδεύουν όλοι και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι. Πόσο γελοίοι θα γίνεται ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...μη το διαβάζεις, διάβαζε το σαιτ του σκοπιανού, εκεί δεν εχει λασπολογίες, εχει; εκτος αν εκει σ αρέσουν να γαμάνε αλλους, ετσι δεν ειναι; βρε δεν πάτε να γαμηθήτε που οτι σας βολευει το γουστάρετε και οτι δεν σας βολευει κλαψουρίζετε, λαμόγια που κάποιοι πλουτίσατε μεσα απ τους Δήμους, παλιοσαβούρες εχετε και το θράσος να μιλάτε.

      Διαγραφή
    2. ΣΩΣΤΟΣ 1.01, ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ

      Διαγραφή
    3. Άλλοι φάγανε , στον δικό σας λαιμό καθησε

      Διαγραφή
    4. και να μην θέλεις να απαντήσεις με αυτά που διαβάζεις σε αναγκάζουν.εχει πολλούς κεφαλες με μικρό μυαλό δυστυχώς δεν προκειτε να ξυπνήσουν . και νομίζουν ότι επειδή διαβάζουν Αριδαία νιουζ θα γίνουν ξαφνικά εξυπνοι

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News