Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Ανακοίνωση 11 ακόμη υποψήφιων Δημοτικών Συμβουλών του Σάκη Χατζηδημητρίου

Ανακοίνωση έντεκα ακόμη υποψήφιων Δημοτικών Συμβουλών του συνδυασμού «Ενωμένοι για την Αλμωπία»

Αγαπητοί συνδημότες,

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά ανακοινώνω σήμερα έντεκα ακόμη υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού μας, οι οποίοι συστρατεύονται μαζί μας, ώστε Ενωμένοι να δημιουργήσουμε μία καλύτερη Αλμωπία. Τους εύχομαι καλή Δύναμη και καλό Αγώνα. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας κάθε μέρα και πιο δυνατοί.

Με τιμή,
Σάκης Χατζηδημητρίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας



14 σχόλια:

  1. Τασο Λαμπριδη καλη επιτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΠΡΟΟΟΣ ΠΙΣΩ!! ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σακη σε εκτιμαμε ειχαμε σκοπο να σε ψηφισουμε αλλα φατσες του παρελθοντος που κοτσαρες στο ψηφοδελτιο σου πιστεψε με θα ειναι αποτρεπτικες για πολλους. Η πολιτικη δεν ειναι οπου μας παει ο ανεμος παμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΑΜΠΡΙΔΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΕ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΛΑΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο το σύριζα καλή ομάδα κατεβάζει, έτοιμη να ανεβάσουμε ψιλά τον τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ 1981 ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.........ΚΡΙΜΑ ΣΑΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφήστε και κανένα νέο πρόσωπο να βγει μπροστά! ΄Ελεος πια με τους ίδιους και τους ίδιους! Το μόνο που μας έλειπε είναι να δούμε και τον Ζαχαριάδη να κατεβαίνει ξανά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ζαχαριαδης σε πληροφορω αν και ειμαι απεναντι του οτι ειναι απ του ποιο εργατικους, αλλες σαπιοκοιλιες φαγαν τον Μπινο

      Διαγραφή
  8. Μπορεί και να τον δειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλος ο Πετρος καλος ο Λαμπριδης καλος ο Δημος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. λειπει η Μπαγκή, ο ΚΟΦΤΕΡΌς, Ο ΣΜΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σαράντη λάθος κίνηση στην παρούσα στιγμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. είναι το φαβορί αλλά υπάρχουν υποψηφιότητες φθαρμένες,κουρασμένες, γυρισμένες στο παρελθόν.Όταν θα βλέπεις έναν υποψήφιο θα πρέπει να νοιώθεις ότι μπορεί να σε παρασύρει στο μέλλον που έρχεται.....Ποιός το εκφράζει αυτό ? υγ Το ότι θα πάρουν ψήφους πολλούς δεν σημαίνει ότι αξίζουν κι όλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News