Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Οι σταυροί προτίμησης των υποψήφιων του Τζιτζικώστα στην Πέλλα

Δείτε τους σταυρούς προτίμησης των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Π.Ε. Πέλλας, στο 73% της ενσωμάτωσης εκλογικών τμημάτων:



4 σχόλια:

  1. Ο Βασιλειάδης νόμιζε θα βγει πρώτος, όπως τότε που καθαιρέθηκε ο Θεοδωρίδης νόμιζε θα γίνει αντιπεριφερειάρχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Δημήτρης Μπίνος , εκτός από το ίδιο εκλέγει και τους Χρήστο Γεωργίου , Χρήστο Δόντσο και Γιάννη Μπίνα . Από την Ενότητα Εξαπλατάνου εκλέγονται ο Στέφανος Αβραμίκας και ο Χρήστος Νιβουρλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατσε φιλαράκι..γιατί τα αποτελέσματα εχουν αλλάξει... Υπάρχει μάχη αναμεσα στον τζαμτζη και στον βασιλειαδη με διαφορα 80-100 ψήφους 1 με 2 θέση... Και φυσικά προτιμαω τον βασιλειαδη.. Είδαμε τοσα χρόνια τον τζαμτζη τι και πώς.. Καιρό να αναλάβουν νέα παιδιά με μυαλό οπως του Λάκη βασιλειάδη..και μακάρι να φτάσει οσο ποιο ψηλά γίνεται το αξίζει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News