Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Πάτωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα - Γκρεμίστηκαν τα ποσοστά λόγω Σκοπιανού

Η ήττα του Αλέξη Τσίπρα στη Μακεδονία δείχνει συντριπτική

Στις εθνικές εκλογές του 2015, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αέρα στα πανιά, κατόρθωσε να αποκτήσει ισχύ στη Μακεδονία και να κερδίσει απροσδόκητα ποσοστά.

Στη Β' Θεσσαλονίκης, στα Γρεβενά, στην Κοζάνη, στην Ημαθία, στην Πέλλα, στη Φλώρινα και στην Καβάλα είχε καταφέρει ιστορικά υψηλά, στηρίζοντας την επανεκλογή του μετά από 8 μήνες, στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, στις ψήφους που συνέλεξε σε αυτούς τους νομούς. Εντελώς αντίστροφα ήταν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές 2019. Η ήττα του Αλέξη Τσίπρα στη Μακεδονία δείχνει συντριπτική.

Ετσι, στην Α' Θεσσαλονίκης η πτώση κυμάνθηκε στο -40%, στο -45% στη Β' Θεσσαλονίκης, στο -45% στην Καβάλα, στο -60% στην Ξάνθη, στο -39% στην Πέλλα, στο -62% στη Ροδόπη, στο -40% στη Δράμα, στο -38% στις Σέρρες και στο -41% στη Χαλκιδική.

15 σχόλια:

  1. Γάτα ο σηφακης αντιστροφή κλίματος έλεγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καιρος ηταν να τιμωρηθει για οτι εκανε κ αυτος κ οι βουλευτες του νομου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν τελειώνει εδώ το κακο. Οι κυβερνήσεις πέφτουνε αλλά με λάθος σκεπτικό βγάζουμε δήμαρχο με συμβούλιο ΣΥΡΙΖΑ.
    Ξυπνήστε όχι στους προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περαστικά και σε εσάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαύρο στους προδότες και στις επόμενες εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έφτασε το πολιτικό τέλος της Τζάκρη και του πυροτεχνηματος του Σηφάκη. Τέρμα η Βουλή, ούτε με κυάλια. Η θεία δίκη ήρθε. Δουλέψτε και λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειάζεται να δουλέψουν δέσανε το γάιδαρο τους για επτά ζωές

      Διαγραφή
  7. Τα χαιρετισματα μας τα δωσαμε την ημερα που υπεγραψαν τη συμφωνια...ηρθε η ωρα να τα λαβουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακούτε. 39 στην Πέλλα. Που έπρεπε να είναι στο 100. ΠΟΥ; Στον τόπο που γεννήθηκε ο Βασιλιάς. Φουκαριάρηδες κάτοικοι του Νομού. Που πιστέψατε και πιστεύετε ότι τα σας έσωζε και θα σας σώσει ο συ λυπηθούν και η ΝΔ που ενδεχομένως θα έρθει. Ξεχνάτε ότι όλα πλέον είναι χρήμα και ότι οι σημερινοί ΒΟΛΕΥΤΕΣ σας και η κάθε κυβέρνηση θα σας πουλάνε γι αυτό, αρκεί να γεμίζει η τσέπη τους. Μήν πιστεύετε φίλοι τα κροκοδείλια δάκρυα που τάχα χύνουν για σας αυτοί οι καραγκιόζηδες, κάθε φορά χαλάει η παραγωγή σας από τις θεομηνίες ή όταν σας παίρνουν να σας συλλυπηθούν για κάτι κακό. Θέατρο παίζουνε. Οι δυο ειδικά, μας πουλήσανε για χρήμα στην ψύχρα. Ανοίξτε τα μάτια σας και φερθείτε τους ανάλογα, τώρα που θα έρθουν πάλι,χωρίς να ντρέπονται να σας πιάσουν το χέρι και να ζητήσουν την ψήφο σας. Να τους υπενθυμίσετε τι έκαναν για την ανάπτυξη του τόπου σας, για τα παιδιά σας που σπουδάσατε και φύγαν έξω, για την κατάργηση της φορολογίας, για την ανεργία και ότι άλλο πάθατε από τα ψέμματα που σας έλεγαν παλιά τέτοιο καιρό προεκλογικά. Ντροπή τους, τίποτα άλλο. ΥΓ Δεν ανήκω τυφλά σε κόμμα και πιστεύω στην αληθινή δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει ακόμα κόσμο που γλύφει σκυλιά που περιμένουν ένα κομμάτι να τους πετάξεις και να τρέχουν πίσω σου να σε γλύφουν.αυτο είμαστε οι Έλληνες.ξεχναμε.

      Διαγραφή
  9. τι εγινε ρε Σιφακη μουγγαθηκες; τι εγινε κυριε ΤΙΠΟΤΑ που μας κοροιδευες με της παπαριες σου; βουλη πλεον στον υπνο σου απαραδεκτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδή όλοι εσείς θέλετε να μας πείτε ότι η Μακεδονία μας ξεπουλήθηκε από τον συριζα και όχι και από το κόμμα που θα μας κυβερνήσει σε λίγες μέρες;(92 Μητσοτάκης 2007 Καραμανλής Μπακογιάννη) καλό σας απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κανείς δεν κάνει πίσω.Και συσπείρωση θα έχει ο Σύριζα και η συμφωνία θα εφαρμοστεί και ο Μητσοτάκης σε 1 χρόνο θα είναι αντιπολίτευση.Κάποια άλλη απορία υπάρχει?
    Υγ. η Χρυσή Αυγή βαθιά βαθιά στη φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κύριε κύριε, εγώ έχω μια απορία, αφού ο ανθρωπος προέρχεται απ τον πίθηκο γιατί υπάρχουν ακόμη πίθηκοι;

      Διαγραφή
  12. αγαπητέ κυριε Σιφάκη ηρθε η ωρα του λογαριασμου, στη μικρή πορεια σου κατάφερες να διχάσεις και να προκαλέσεις τον λαο της Αλμωπιας, δεν τόχεις σαν πολιτικός, το καλυτερο θάταν να αποσυρθεις γιατι θα πάθεις οτι δεν φαντάζεσε στης επόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News