Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Δημήτρης Μπίνος: «Πάμε μπροστά, ενωμένοι για την Αλμωπία της Καρδιάς μας»

"Πάμε μπροστά, με γνώση και εμπειρία, ενώνοντας δυνάμεις για το αύριο της τοπικής αυτοδιοίκησης"

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Την Κυριακή ψηφίζουμε τον Δήμαρχο Αλμωπίας για την επόμενη τετραετία. Τον Δήμαρχο που θα διαχειριστεί με μεγάλη προσπάθεια την ιδιαίτερη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου, του οποίου οι 27 έδρες είναι ισόρροπα μοιρασμένες και δεν υπάρχει αυτοδυναμία. Ταυτόχρονα θα χαράξει την αναπτυξιακή πολιτική του Δήμου συμβάλλοντας με την προσωπικότητά του στη σύνθεση όλων των δυνάμεων και των τάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την περασμένη Κυριακή οι πολίτες έδωσαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους μας. Μήνυμα συνεργασίας ,για να μπορεί να διοικηθεί ο τόπος μας. Ο νέος νόμος στην αυτοδιοίκηση δημιουργεί νέα δεδομένα, μια άλλη πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα όπου η διάθεση για προσφορά πηγαίνει «χέρι με χέρι» με τη διάθεση και την ικανότητα για συνεργασία.

Οι συμπολίτες μας πρέπει να διαλέξουν Δήμαρχο, που να μην διέπεται από αλαζονεία, ρεβανσισμό και στείρα πικρία αλλά να μπορεί να συνεργάζεται , να εμπνέει και να ενώνει. Πρέπει να πάμε μπροστά στην επόμενη μέρα, να ενώσουμε δυνάμεις απέναντι στα πολλά και πολλές φορές δύσκολα προβλήματα.

Ο συνδυασμός μας «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», κατά την τρέχουσα πενταετία εφάρμοσε ως Δημοτική Αρχή την πολιτική της, βελτιώνοντας μέσα από αυτή την καθημερινότητα των πολιτών μας, αλλά και προεκλογικά κατέθεσε με σεβασμό και αγάπη για τον πολίτη την πρότασή της με πρόγραμμα ολοκληρωμένο σε όλους τους τομείς δράσης.

Είμαστε εδώ μέχρι την εγκατάσταση της νέας Δημοτικής Αρχής στις 1/9/2019, να ολοκληρώσουμε το έργο μας, συμβάλλοντας στην ομαλή μετάβαση στη νέα πραγματικότητα.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλο τον κόσμο και τους συνεργάτες μου. Είμαστε εδώ με ξεκάθαρους όρους, να υπηρετήσουμε τον πολίτη της Αλμωπίας στην εποχή του «Κλεισθένη» και να δώσουμε λύση στα αδιέξοδα, που δημιουργούνται στην εφαρμογή της απλής αναλογικής, για τα οποία είχαμε μιλήσει και αντιδράσει μέσα στα θεσμικά όργανα της αυτοδιοίκησης. Έχουμε την εμπειρία και τη γνώση να συμβάλλουμε στη βελτίωση των δεδομένων της καθημερινότητας του πολίτη.

Πάμε λοιπόν μπροστά, με γνώση και εμπειρία, ενώνοντας δυνάμεις για το αύριο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ενωμένοι για την Αλμωπία της Καρδιάς μας!!

38 σχόλια:

  1. Δήμαρχε έχουμε μπερδευτεί. Ξεκάθαρα πράγματα ,άλλοι πάνε από εδώ και άλλοι από εκεί και αυτά με το φεις μπουκ. Να ξέρουμε ποιά είναι η θέση του συνδυασμού μας και να ακολουθήσουμε. Από άλλη θέση ίσως αλλά με το σύστημα πού θα ισχύσει θα ασκήσεις εξουσία. Με ποιόν συνδυασμό πιστεύεις ότι θα συνεργαστείς καλλίτερα. Πες μας και εμείς θα πράξουμε ανάλογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τι δεν κατάλαβες εσύ? Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται να το διατυπώσει. Σου λέει ο άνθρωπος:<< Ενωμένοι για την Αλμωπία της καρδιάς μας >>. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια? Προφανώς όχι ο Σάκης Ρουβάς γιατί δεν ζει εδώ!!!χαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. 1.03 τούβλο εισαι; απλα και ξεκάθαρα, απ τ αφτί κανέναν δεν πιάνεις.

      Διαγραφή
    3. ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ,ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ,ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.Η ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.ΔΙΩΞΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ.......

      Διαγραφή
  2. Μα είναι δυνατόν ο Μπίνος που διετέλεσε δήμαρχος να είναι σε κάποια θέση με τον Μπάτση Δήμαρχο; Άρα όλοιοι δρόμοι οδηγούν στον Χατζηδημητρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Παρούτογλου είναι έξυπνος άνθρωπος και επειδή βλέπει το πολιτικό του μέλλον σιγουρα (παρά τη θέση που έχει [πάρει ο Τσάνταλης, που εκφράζει τον εαυτό του και τους λίγους φίλους του) δεν θα κάνει τα λάθη του παρελθόντος και θα στηρίξει τον Χατζηδημητρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε φυσικα, ο Τσανταλης κανει την καβλα του, ο Νικος κοιταει το μελλον του

      Διαγραφή
  4. όλοι πλην Προμάχων στηρίζουν Χατζηδημητρίου, γιατί ψηφίζουν και θέλουν Δήμαρχο. Εννοείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εννοείτε οτι κάνεις λάθος

      Διαγραφή
    2. Επειδή οι Έλληνες έχουμε μάθει να ψηφίζουμε με βάση τα "όμορφα" λόγια και όχι τις πράξεις!

      Διαγραφή
  5. Πάμε όλοι ν βγάλουμε έναν νέο δήμαρχο που είναι σαν και εμάς,χορτάσαμε από γιατρούς και δικηγόρους και είδαμε που μας έφτασαν να διεκδικούμε τα αυτονόητα,να πουλάνε την Μακεδονία για τα ευρώ και την καρέκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ??ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ..Η ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ

      Διαγραφή
    2. Και τι είναι αφού δεν είναι σαν και εμάς; εξωγήινος;

      Διαγραφή
  6. ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ, Η ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΣΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό που προτείνεις τωρα...γιατί δεν το έκανες πράξη στην διάρκεια της θητείας σου?? Όσοι με την ψήφο τους σε τίμησαν δεν σου έχουν πκεον καμμία υποχρεωση... έχασες στις εκλογές γιατί αποδείχθηκες λίγος & ανεπαρκής για αυτο άσε τα περι συνεργασιών κλπ & επί τελους αφήστε τον κόσμο απερίσπαστο να κάνει την επιλογή του....το ποταμι δεν γυρίζει πισω, ηρέμησε θα το ξεπεράσεις όπως & όλοι οι προηγουμενοι γιατί αν ήσουν καλός ο κοσμος θα σε ξαναεμπιστευόταν & θα σε ψηφιζε ήρθε η ωρα της περισυλλογής.Θα ήταν φρόνιμο να κάνεις την αυτοκριτικη σου για να συνειδητοποιήσεις τι εφταιξέ τι έκανες λάθος & άσε τις συμβουλές ..δεν τις χρειάζεται κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λες κακίες, ο Μπίνος ηταν απ τους καλύτερους Δημαρχους, αλλωστε αν θεωρεις οτι καταποντηστικε νομιζω κανεις λαθος ο κοσμος ψηφισε και τα τεσσερα ψηφοδελτια, λαθη φυσικα κανουν ολοι, δεν υπαρχει αλανθαστος, εκτος αν ο δικος σου κανει την Αλμωπια Παρισι, αν και πιστευω οτι φετος θα πεσει το γελιο της αρκουδας

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα δεν λέω κακίες φίλε μου,σωστα ενας στους πέντε τον ψηφισε,αυτό τα λέει όλα. Θα συμφωνήσω πως όλοι κάνανε λάθη για αυτο & ο κόσμος τους έστειλε στα αζητητα. 4 χρόνια δεν εβλεπέ δεν άκουγε & επιδόθηκε προεκλογικά σε εργα βιτρίνας που θα τα πληρώσουμε όλοι μας ενώ μπορούσε να κάνει ενα ουσίας. Δεν έχω κανενα δικο μου & σίγουρα θα χαιρόμουν αν κάποιος νοιαζόταν για την καρατζόβα & όχι για το τομάρι του..τιποτε δεν πρόκειται να αλλάξει.

      Διαγραφή
  8. Μπράβο κύριε μπινο
    Έξυπνος άνθρωπος που κατάλαβε το μήνυμα των πολιτών
    Δεν θα βγάλουμε έναν δήμαρχο αλλά πολλούς με το νέο σύστημα
    Το κατάλαβε και ο γιατρός μόνο ο μπατσης έλεγε πάλι τα δικά του
    Μπινο και Σάκη σας εύχομαι καλή συνεργασία να πάτε τον Δήμο μας μπροστά..χρειάζεται και ο παρουτογλου γιατί είναι επίσης πανέξυπνος και αφήστε τον μπατση μόνο του αντιπολίτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τελικά ο Μπάτσης με τους ανθρώπους που είναι κοντά του και τον συμβουλεύουν (μάλλον βγάζουν τα απωθημένα τους) θα καταλήξει μόνος του στην αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μπάτσης θα είναι ο επόμενος δήμαρχος θες δεν θες

      Διαγραφή
    2. ρε μηπως θανε ο Βεσκος δημαρχος;

      Διαγραφή
  10. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πρέπει να διαγραφή τέτοια άτομα,και πιστεύω θα το κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. λοιπον μαγκες το αποτελεσμα θανε 52% με 48% υπερ........χι..χι..χι σας την εσκασα, δεν το λεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καιρός είναι να πάρει τα ηνία της καρατζοβας ένας νέος άφθαρτος ανθρώπος,φτάνει ποια με τα παλιά, χορτάσαμε από δαυτους η ορμα μαζί σου Χρήστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η Ορμα γιδαρά ειναι Σάκης θα τη σηκώσει κ εσυ βέλαζε.

      Διαγραφή
    2. Η ΟΡΜΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

      Διαγραφή
  13. ωρε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΙΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΣΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οποια ηταν τότε που ο Μπίνος ο Τάκης μοίραζε ψηφοδέλτια του Πασόη στους Προμάχους, τον εκλασε τ αρχίδια τοτε το κόμα, το ιδιο και τώρα, μη βλέπεις που ο θεώρατος Τάσος Μπίνος το παίζει καραδεξιός, οσο για σένα 3.42 επειδη σε κοβω για μαλάκα καλύτερα να πας ν αλλαξεις λάδια στο τρακτέρ και ασε την πολιτική, ακουσες γίδ;

      Διαγραφή
    2. 3.42 πανε ριξε λιγο νερο στα μουτρα σου μαιντανε, γιατι νομιζεις οτι μπορεις να μας δουλεψεις προβατο

      Διαγραφή
  15. Καλό απογευμα σ όλους... εύχομαι & ελπίζω πως όλοι τους έχουν καλες προθέσεις..αρκει να συνειδητοποιήσουν πως πρεπει να σταματήσουν οι κατηγορίες & οι αντιπαραθέσεις μεταξύ τους.
    Εάν πραγματικά νοιάζονται για το καλό της καρατζόβας οφείλουν να συνεργαστούν & από κοινού να δωσουν λύσεις στα καίρια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε & ας ας αφήσουν τα πολιτικά αν θέλουν να μας πείσουν & θα κριθούν εκ του αποτελέσματος. Εργα _πραξεις & όχι λογια. Ας μας πεισουν πως μπορουμ τα αξιόλογα άτομα μπορούν να συνυπάρχουν για το κοινό καλό όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News