Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση Συνδυασμού Τοπικής Κοινότητας Χρύσας - Τσάκων - Ροδωνιάς «Αναγέννηση - Ενότητα - Συνεργασία»

Ανακοίνωση

Σήμερα γεννήθηκε μία νέα ανεξάρτητη κίνηση πολιτών για την τοπική κοινότητα Χρύσας-Τσάκων-Ροδωνιάς με την ονομασία "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ".

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ γιατι επιτέλους το χωριό μας πρέπει να βγει από την απομόνωση και ουσιαστικά να ξαναγεννηθεί. ΕΝΟΤΗΤΑ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ γιατί χωρίς αυτά δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα. Μόνο ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ θα καταφέρουμε πράγματα για την κοινότητα μας.

Οι υποψήφιοι της κίνησης αυτής είναι με αλφαβητική σειρά οι παρακάτω:

1. Γουδη Άννα του Γεωργίου
2. Καρυπίδου Μαρία του Παντελή
3. Κυριακίδης Θεόδωρος του Νικολάου
4. Μήλης Παναγιώτης του Δημητρίου
5. Πέτσος Χρήστος του Βασιλείου

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους μας και δηλώνουμε παρόντες από όποια θέση μας δώσουν οι κάτοικοι της κοινότητας μας για να βοηθησουμε και να συμμετέχουμε με όλες μας τις δυνάμεις, στην προσπάθεια για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, την ΕΝΟΤΗΤΑ και την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News