Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Καίτη Παλίκογλου: «Την Κυριακή αποφασίζουμε για το μέλλον της Αλμωπίας»

Ευχαριστήριο

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υποψήφιο δήμαρχο Σάκη Χατζηδημητρίου για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο ενωμένοι για την Αλμωπία και να τον συγχαρώ για το αποτέλεσμα της πρωτης Κυριακής, το οποιο τον έφερε στην πρωτη θεση.

Ακομη θα ηθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους 1319 πολίτες της Αλμωπίας που με τίμησαν με την ψήφο τους και ολους όσους συναντησα ξανά σ' αυτην τη διαδρομη και μου προσεφεραν την αγαπη και τη θετικη τους ενεργεια.

Νιωθω μεγαλη χαρα, αλλα και υπευθυνοτητα ωστε να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τοπου μας και του καθε δημοτη ξεχωριστα.

Την Κυριακή αποφασίζουμε για το μέλλον της Αλμωπίας. Ψηφίζουμε για δημαρχο τον Σακη Χατζηδημητριου κ τον συνδυασμό του Ενωμένοι για την Αλμωπία.

Με τιμή
Καίτη Παλίκογλου

7 σχόλια:

  1. Καιτουλα να σε παντα καλα !!το αξιζες και με το παραπανω...........
    Σου ευχομαστε υγεια και πολυ δουλεια οπως ξερεις εσυ να κανεις σε ολα τα δυσκολα της ζωης....
    Ευχες απο τσακωνες μερια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Καίτη,καλή επιτυχία στο δεύτερο ημίχρονο...ένας συμμαθητής σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙΤΗ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καινούργια παιδική χαρά στην Λαγκαδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυρία με κάπα κεφάλαιο! Φιλιά από εξαπλάτανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή η γυναίκα είναι υπέροχη! Είναι δυναμική και σίγουρα θα εργαστεί στο μεγιστο βαθμό για το καλό του τόπου μας! Το άξιζες και με το παραπάνω! Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News