Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Απάντηση του Σάκη Χατζηδημητρίου στον Χρήστο Μπάτση

Ανακοίνωση

Ανταποκρινόμενος από την πρώτη στιγμή στην πρόσκληση της TV100 και σεβόμενος την επιθυμία του καναλιού για φυσική παρουσία στο studio, ο κύριος Χατζηδημητρίου ανέβαλε κάθε προγραμματισμένη συνάντησή του και προσήλθε στην καθορισμένη ώρα στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συνέντευξη.

Εκεί με έκπληξη ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους του τηλεοπτικού σταθμού ότι ο κύριος Μπάτσης τελευταία στιγμή δήλωσε πως δεν θα παρευρεθεί στο studio επικαλούμενος γενικώς και αορίστως προσωπικό κώλυμα.

Είναι προφανές ποιος ήθελε να πραγματοποιηθεί η συνέντευξη. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην κρίση των πολιτών της Αλμωπίας

48 σχόλια:

  1. εχει δουλειες ο χρησταρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελεος δε ντράπηκε να κανει επιθεση μεσω fb ενω συνεβη αυτο??Εαν απλα δεν πηγε γτ κατι του συνεβη οκ.Αλλα το να κανεις επιθεση κ απο πανω ειναι κτ τελικα που σε χαρακτηριζει Μπας Κλας μια ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. debate χωρίς να είναι εκεί δεν γίνετε! μηπως απουσιάζεται στο Ντουμπαι Κυριε Μπατση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΜΗΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ DEBATE KAI NA EXEI KAI ΟΘΟΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕΣΩ FB ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΦΙΛΟΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΦΒ..ΟΛΟΙ ΜΠΑΤΣΗ ΑΝΟΙΞΑΝ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ ΣΤΑ DEBATE MΕΣΩ SKYPE, ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ, ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. molis diavasa tin anartisi sto fb mipws kourastike o mpatsis apo to kinigi psifwn porta porta i mipws eixe sinantisi me tzakri xeroun oloi gt.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΛΊΓΟΣ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ

      Διαγραφή
  6. Χρήστο σε παρακαλώ μην είσαι τόσο αυθόρμητος πλέον οι κοτσάνες κοστίζουν εάν αρχίσει να βρέχει τούβλα από στόμα υποψήφιου Δήμαρχου καήκαμε και Μητσοτάκης καλό ποσοστό πήρε άλλα οι κοτρόνες του θα χτίσουν νέα Βουλή εσύ έτσι όπως το πας θα ξαναχτίσεις την Λουτρόπολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπατση σε ξεβρακωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Σάκη,την ναφθαλίνη μην ξεχάσετε πριν φύγετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τον ειχαμε δημαρχο τον σακη φτανει! να μπουν νεοι ανθρωποι! ο χρηστος ειναι απλο παιδι σαν ολους μας! μπορει να μην το εχει με το μπλα μπλα σαν ολους αυτους αλλα θα κανει εργα! τα πολλα λογια ειναι φτοχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχαμε δήμαρχο πατριώτη δεν σας άρεσε ο Μπινός. Φάτε τώρα τον Σάκη ΣΥΡΙΖΑ οι κυβερνήσεις πέφτουνε αλλά μυαλό εμείς κουκούτσι

      Διαγραφή
    2. Άν δεν το έχει με το μπλα μπλα,να κάτσει στο σπίτι του,Τα προγράμματα που πρέπει να φέρει για την Αλμωπία θέλουν μπλα μπλα φιλαράκι.

      Διαγραφή
  10. Μαζί σου γιατρέ αυτή την Κυριακή τα έξυπνο πουλι κύριε μπατση από την μύτη πιάνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατρέ είσαι Δήμαρχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατρέ λυπαμαι αλλα θα χάσεις τις εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν μου λες ρε Σάκη Χατζηδημητρίου. Πού στηρίζεσαι; Στο ότι είσαι γιατρός και έχεις τελειώσει ένα πανεπιστήμιο και ξέρεις να μιλάς. Γιαυτό ζητάς την αναμέτρηση εντυπώσεων. Άσε ρε φίλε. Όποιος ξέρει να μιλάει και φοράει γραβάτα, έχεις την εντύπωση ότι είναι και καλός δήμαρχος; Τους μάθαμε ρε όλους αυτούς. Μόνο μπλα-μπλα και τέτοια είναι για να μην πω ότι λένε κάτι χειρότερο. Εγώ τον Μπάτση δεν τον ξέρω. Τον θεωρώ όμως άξιο να γίνει δήμαρχος γιατί είναι νέος, δεν δοκιμάστηκε στην πολιτική και επι πλέον τον φαντάζομαι απλό και ταπεινό. Αν αλλάξει κακό του κεφαλιού του. Εσύ δοκιμάστηκες, έδωσες ότι ήταν να δώσεις και νομίζω ότι δεν μπορείς να προσφέρεις κάτι περισσότερο. Πάντως σου δίνω μια συμβουλή. Μήν υποτιμάς κανέναν για τη νοημοσύνη και τις γνώσεις του. Ευχαριστώ ΥΓ Λυπάμαι για το ανώνυμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από ποτε το να εκφράζεις τη γνώμη σου δημοσίως και να είσαι αυθόρμητος εινσι απαράβατος κανόνας; Ίσως κάποιους ενοχλεί που ο Χρήστος είναι τόσο ειλικρινής. Απεναντίας θα περίμενα αλλου είδους χειρισμό από έναν τέως δήμαρχο! Άλλος χτυπάει πόρτα πόρτα τα σπίτια άλλος δηλώνει ότι τα παίζει όλα για όλα,όχι ο Χρήστος όμως! Κύριε Βαφειάδη λαλο θ ήταν ν δημοσιεύετε κ άρθρα όχι τόσο εμφανές εναντίον του κυρίου Μπατση ο κόσμος δεν είναι χαζός! Ας κερδίσει ο καλύτερος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τωρα σοβαρά, αυτο καταλαβαίνεις απ τα σχόλια; οτι δημοσιευει αρθρα κατα του Μπάτση; τέτοιους ανθρώπους σαν και σένα αν εχει λυπάμαι θα το χάσουμε κοπέλα μου το παιχνίδι, και επειδή εγω πλέον ειμαι με τον Μπάτση θα σου ελεγα οτι απλά προκαλείς και κάνει κακό, καλύτερα μην ασχολείσαι ασε να πάμε με τον καλύτερο που για μένα ειναι ο Μπάτσης.

      Διαγραφή
    2. καλε 10.22 να σε ρωτησω; αφου λενε οτι το κολυμπι κανει καλο στη σιλουετα γιατι ειναι χοντρες οι φαλαινες;

      Διαγραφή
  15. Προσβλητική η συμπεριφορά του Μπάτση, και για τους πολίτες της Αλμωπίας που θέλυν να τους ακούσουν και να τους κρίνουν, και για τον τηλεοπτικό σταθμό αλλά και για τον ανθυποψήφιο δήμαρχο Κο Χατζηδημητρίου. όλοι καταλαβαίνουμε γιατί δεν πήγε. Έδειξε ότι είναι λίγος και δεν κάνει για δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν έχει το μπλα μπλα αλλά είναι έξυπνος ουαου τη είπε ο παραπάνω ποιητής. Ο δήμαρχος είτε το θέλετε είτε όχι δεν πρέπει να είναι μόνο απόφοιτος ΤΕΛ αλλιώς όλοι δήμαρχοι και πρωθυπουργόι θα γινομασταν μην τα γιωνεται όλα. Παιδάκι μου μπατση κάτσε εκεί στα αυγά σου και αντε. Πούλησες το Μπινο αντί να κάτσεις να σου μάθει κάποια πράγματα τον προδωσες και από μούτσος πας να γίνεις καπετάνιος ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά κηφήνες ψηφιστε το rainbow ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει ο ΣΥΡΙΖΑ ζεί στην Αλμωπία. Τι δεν καταλαβαίνεις;

      Διαγραφή
  17. Αυτό ήταν ένα ευτελές επικοινωνιακό κόλπο , το οποίο δεν βοηθά τους δημότες να αποφασίσουν !
    Θεωρώ ότι ο κύριος Μπάτσης θα έπρεπε να δείξει ωριμότητα και είχε έρθει σε επικοινωνία με τον αντίπαλο του.
    Επίσης ο κύριος Μπάτσης κάνει ένα μεγάλο λάθος αν θεωρεί ότι οι τεχνολογικά αναλφάβητοι δεν έχουν θέση σε μια κοινωνία πολιτών.
    Χαμένοι είμαστε εμείς που δεν είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια τετ α τετ ανταλλαγή απόψεων των δυο υποψηφίων
    Κρίμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΕΣ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πηραν το δημαρχείο ας παρουν και το δημαρχείο να ησυχάσουμε

      Διαγραφή
  19. ΜΠΑΤΣΗ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΓΚΑΦΕΣ.ΦΙΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κυριε Μπατση χασατε τον διαλογο χωρις να γινει μαχη κριμα....Απο καποιον που στις επαναληπτηκες θα σας ψηφιζε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μικρό το κακό

      Διαγραφή
    2. Η έπαρση που λέγαμε. Τι μικρο το κακό. Αρχιζεται να δείχνεται το πραγματικό σας εαυτό.

      Διαγραφή
  21. ωρε τι ζηλεια ειναι αυτη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δημόσιοι υπάλληλοι σε θέσεις κλειδιά,οι εκλεγμένοι του γιατρού!!!!! Αυτοί δεν μπορούν να καταλάβουν τον αγρότη, τον κτηνοτρόφο, τον μελισσοκόμο, τον ελεύθερο επαγγελματία, δυστυχώς έτσι είναι , γιατί έτσι τους έμαθαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί ζουν αλλου και είναι οι μορφωμένοι και οι έξυπνοι άνθρωποι που μόνο αυτοί ξέρουν να μιλάνε.Εμεις Οι άλλοι οι αμόρφωτοι οι αγρότες που έχουμε ροζους στα χέρια μας δεν πρέπει κ δεν ξέρουμε να μιλάμε.

      Διαγραφή
    2. Όταν ήταν αντιδημαρχος ο μπατσης γιατί δεν τους καταλάβαινε; άλλη δουλειά έκανε τότε;

      Διαγραφή
  23. δεν θα αναφερθώ στο πόσο ποιοτικός είναι ο Σάκης, θα επισημάνω όμως πως είναι ένας άνθρωπος που έχει προσωπικότητα και όχι χειριζόμενος ... δεν τον "διαβάζει" κανείς αυτή τη στιγμή για να καταφέρει μετά κόπων και βασάνων να απαντήσει στην οποιαδήποτε ερώτηση του τεθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. λάσπη. λάσπη. λάσπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. για να καταλάβω.. Όλοι εσείς που γράφετε και δεν είστε γιατροί,δικηγόροι και γενικά μορφωμένοι(όπως λετε) δέχεστε πως είστε κατώτεροι του Σάκη και των λοιπών συμβούλων του...μπραβο σας..αυτο να διδάξετε στα παιδιά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αφού δεν μπορούσες ρε Μπάτση ας έστελνες τον Βεσκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Διαβαζω διαβαζω...ελεος!Αρχικα,το μπλα μπλα που αναφερετε καποιοι ως κυριο μειονεκτημα του Μπατση,φτιαχνεται.Το να ξερεις να μιλας και παρολα αυτα να μην το πραττεις γιατι κυριε Χατζηδημητριου αρνηθηκαμε τις οποιες κολακευτικες για καποιους προσφορες ως δημοτικοι συμβουλοι και δε δεχτηκαμε να ρεζιλευτουμε οπως πολλοι ειναι τραγικο.Δε θα μακρυγορησω,ησουν δημαρχος και επραξες για του Λουτρα.Στην Αριδαια εναν χρονο πριν τις εκλογες εβαλες τις λαμπες.Δε σε ψηφιζω γιατι σε ειδαμε κ εσενα.Μπατσης δαγκωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Από πότε το να είσαι μορφωμένος και να ξέρεις να χειρίζεσαι την ελληνική γλώσσα είναι ελαττώμα; Διαβάζω τόσα σχόλια και αυτό που έχω να τονίσω είναι ότι απο τη ζήλια σας η απαξίωση των ικανοτητητων και των ιδανικων ενός ατόμου είναι εμφανής. Το να γίνεσαι γιατρός, δικηγόρος κτλ δεν σε κάνει ταυτόχρονα υπερόπτη και ανίκανο να κατανοήσεις τις ανάγκες που έχει ο μέσος πολίτης του Δήμου και αδιάφορο για να παρθούν τρόποι αντιμετώπισης τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Χατζηδημητρίου έχει πείρα, εμπεριστατομένες αποψεις, ικανός να εκπροσωπήσει και το Δήμο μας προς τα έξω. Καλός και ο Μπατσης αλλά σαν το Χατζηδημητρίου δεν θα γίνει.. Έχει μέλλον πολύ μπροστά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κι αν βγει ο Μπατσης τα έργα που θα δούμε κυρίως θα είναι στα λουτρά και στους προμαχους... Και όλοι οι δικοί του θα πιάσουνε τις θέσεις, ας αφήσει τα ωραία μεγάλα λόγια! Ξέρουμε όλοι τη συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ Η ΟΣΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Βαφειάδη δεν τα ανεβάζεις όλα! Ανέβασε αυτό που είπα για αυτόν που ξέρει να χειρίζεται την ελληνική γλώσσα και μην κρύβεις πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Βγαίνει ωο Μπάτσης και λαϊκίζει λέγοντας πως είναι περίφανος που είναι αγρότης λες και κάποιος που δεν είναι αγρότης πρέπει να ντρέπεται. Δλδ ο Χατζιδημητρίου που προέρχεται από τόσο φτωχή οικογένεια και κατάφερε να σπουδάσει και να γίνει γιατρός που έχει γιατροπορεύσει τόσους χωρίς χρήματα, που πηγαινοέρχεται σε απομακρυσμένα χωριά όπως ο Αρχάγγελος να γιατροπορεύει αρρώστους πολλές φορές αφιλοκερδώς τί πρέπει να αισθάνεται; Χορτάσαμε λαϊκισμούς και επίκληση στο συναίσθημα. Κλασσική περίπτωση ανθρώπου που αδυνατεί να αρθρώσει πολιτικό λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ξέραμε τί ήθελε να κάνει ο Μπάτσης, ήθελα να είναι μαζί με άλλους για να τον βοηθούν με τις απαντήσεις πράγμα το οποίο δε μπορούσε να κάνει άν βρισκόταν στο στούντιο. Τον είδαμε και στο Πέλλα, αλλά τον ρωτούσαν αλλά απαντούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΑΤΣΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!!!!!!!!!!Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!ΕΙΣΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κε ΜΠΑΤΣΗ εσυ μπορει να πιασεις και τον γκασμα.... αυτοι που ειναι γυρω σου ομως¨¨......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News