Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Συντήρηση του οδικού δικτύου σε Σωσάνδρα, Προμάχους και Δωροθέα

Δείτε φωτογραφίες

Συντήρηση του οδικού δικτύου πραγματοποιείται σε Σωσάνδρα, Προμάχους και Δωροθέα. Από νωρίς το πρωί ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος παρακολουθεί την εξέλιξη των εργασιών.

















2 σχόλια:

  1. μωρε Μπίνο θα λέτε και θα κλαίτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΗΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑ ΤΙΣ ΗΡΕΜΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΨΩΝΟΥΝ ΦΩΝΗ Κ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News