Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Αναστάσιος Λαμπρίδης: «Όλοι μαζί, ενωμένοι για την Αλμωπία»

Ευχαριστήρια επιστολή υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Αναστάσιου Λαμπρίδη του Χαριλάου

Αγαπητοί συμπολίτες και φίλοι,

Νιώθω ως υποχρέωση μου να σας εκφράσω θερμά τις ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, όπως αποτυπώθηκε στις 822 ψήφους σας, στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Η κατάληξη του αποτελέσματος μου αφήνει μόνο θετικά συναισθήματα και υπερηφάνεια παρότι δεν σήμαινε την εκλογή μου.

Είμαι σίγουρος πως οι δημοτικοί σύμβουλοι, τους οποίους συγχαίρω για την εκλογή τους, θα ανταποκριθούν επάξια στις προσδοκίες των δημοτών, δηλώνω όμως πως και εγώ θα είμαι δίπλα σας, να προσπαθώ να βοηθώ στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μου με όλες μου τις δυνάμεις.

Η μάχη δεν τελειώνει εδώ! Ακολουθούμε πιστά την πολιτική γραμμή που θα αναδείξει τη διαχρονική και πολιτιστική ταυτότητα του Δήμου Αλμωπίας, ψηφίζοντας Σάκη Χατζηδημητρίου στις εκλογές της Κυριακής στις 02/06/19.

Όλοι μαζί, ενωμένοι για την Αλμωπία!!!

Με τιμή
Αναστάσιος Χαρ. Λαμπρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News