Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Γιάννης Χατζηγιαννίδης για Δημήτρη Μπίνο: «Ο μόνος που έκανε τόσα πολλά με τόσα λίγα»

"Ο μόνος που εμπιστεύτηκε τόσο νέα παιδιά με ανταπόδοση κάποιοι από αυτούς να τον προδώσουν με τον χειρότερο τρόπο"

Μπίνος Δημήτριος, Δήμαρχος Αλμωπιας...!! Ο μόνος που έκοψε το φαγοπότι των... βαρόνων... Ο μόνος που έκανε τόσα πολλά με τόσα λίγα... Ο μόνος που εμπιστεύτηκε τόσο νέα παιδιά με ανταπόδοση κάποιοι από αυτούς να τον προδώσουν με τον χειρότερο τρόπο... Ο μόνος που τόλμησε να προχωρήσει στην κατασκευή του βιολογικού αποχετευτικού της πόλης γνωρίζοντας ότι θα του κοστίσει πολιτικά!!

Πότε με κέρδισε εμένα??? Όταν την εποχή που εργάστηκα στα Λουτρά Αριδαίας ως ηλεκτρολόγος!!!! Κατέληξα να γίνω συντηρητής κάνοντας ότι περνούσε από το χέρι μου συνεισφέροντας στο γενικό καλό... Κάποια στιγμή είπα ότι είναι ευκαιρία να ζητήσω περισσότερα χρήματα... Πήγα στο γραφείο του και του ζήτησα περισσότερα χρήματα... Η απάντηση του ήταν όχιιιιι...

Εκείνη ήταν η στιγμή που με κέρδισε και είπα αυτός ο άνθρωπος ο μόνος του στόχος είναι να μπορέσει να δημιουργήσει όσο περισσότερα μπορεί χωρίς να τον ενδιαφέρει να χαϊδεύει τον οποιοδήποτε, σκεφτόμενος το πολιτικό του μέλλον...

Για όλα τα παραπάνω και για πολλά περισσότερα… Εγώ αποφάσισα να στηρίξω τον έναν και μοναδικό δήμαρχο της καρδιάς μας να μπορέσει να συνεχίσει να προσφέρει για το καλό όλων και όχι των λίγων... Και όπως λέει και ο ίδιος με την βοήθεια του ΘΕΟΥ θα τα καταφέρουμε!

Γιάννης Χατζηγιαννίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

17 σχόλια:

  1. Στα χωριά πού έπρεπε ναι έκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω, καλος στα εργα δυσκολος σαν χαρακτηρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μακάρι όλοι οι πολιτικοί να ήταν περισσότερο χρήσιμοι παρά ευχάριστοι!!!

      Διαγραφή
  3. Ο Μπίνος έκανε πολλά έργα. Όποιος διαφωνεί να ζητήσει πολύ απλά το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου στα χρόνια που υπηρετεί ως Δήμαρχος.
    Αγροτικές οδοποιίες. Μικροσυντηρήσεις (κατά το δυνατό) δημοτικών δρόμων. Καθαριότητα. Έργα καθημερινότητας. ΧΥΤΑ. Αποχέτευση. Μελέτες νέων έργων για τα επόμενα χρόνια (ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ) και ύδρευση Εξαπλατανου, Αριδαίας. Βιολογικός καθαρισμός. Συντηρήσεις σχολικών κτιρίων. Διάφορες πινελιές που προσδίδουν χρώμα στον τόπο μας με σχετικές αναπλάσεις. (Πλατεία Αγγελή Γάτσου, Θέατρο, Νότια είσοδος, παιδικές χαρές, πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, πεζοδρόμια, Ξενιτηδειο, γήπεδο Αλμωπού και άλλες πολλές μικρές παρεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή). Έχει σε πλήρη ετοιμότητα το έργο ανάπλασης Λουτρακίου. Επιπλέον, συστηματικες δράσεις πολιτικής προστασίας όπως καθαρισμούς δρόμων από χόρτα, διαγραμμίσεις των κεντρικών οδών, αποχετευτικά έργα ομβρίων, μικρά αντιπλημμυρικά και φυσικά έντονη πίεση στις αρμόδιες υπηρεσίες για τα μεγάλα αντιπλημμυρικά που έγιναν, γίνονται και που θα ξεκινήσουν άμεσα στα ποτάμια μας.
    Αναβάθμισε τα λουτρά. Με έργα, καθαριότητα, προσβάσεις, πάρκινγκ. Λειτούργησε το επί χρόνια παρατημένο υδροηλεκτρικό. Βοήθησε με την κοινωνικότητά του στη διαφήμιση του τόπου και στην αύξηση των τουριστών. Πρόγραμμα living history για την Αλμωπία. Προώθησε δράσεις αγροτουρισμού, θρησκευτικού και αρχαιολογικού τουρισμού (μοναστήρια, κάστρο Χρυσής) και αθλητικού τουρισμού.
    Τι δεν έκανε :
    Δεν έβαλε σε τάξη όπως και ο ίδιος θα ήθελε τις υπηρεσίες του (μάλλον από απειρία) και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μείνουν πίσω πολλά πράγματα που μπορούσαν να είχαν ήδη γίνει.
    Από την ανάγκη του να δίνει λόγο για το κάθε τι που γίνεται στον Δήμο φάνηκε να υπερπροβάλλεται ο ίδιος και αυτό δυσαρεστησε πολύ κόσμο.
    Αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν μπήκε σε διαδικασίες δοσοληψίας με εργολάβους και παράγοντες της περιοχής που λυμαίνονταν τον τόπο τα προηγούμενα χρόνια και που τώρα στρέφονται εναντίον του.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μονο λυμαίνονταν? τους ξέσκιζαν τους Δημους, κάποιοι φάγανε φάγανε φάγανε.....κορόιδααααααα

      Διαγραφή
    2. Για πες μας τί έργα έχει κάνει; Γιατί εγώ από ποντιακό χωριο είμαι και δεν εχω δει κστι.καθσρισε το ποτσμπ τού χωριού μας μέσα στον Οκτώβριο αντί καλοκαίρι.

      Διαγραφή
    3. δεν υπάρχουν ποντιακά χωριά μην γράφεται ανακρίβεις.Ελληνικά χωριά ειναι με πρόσφυγες που ήρθαν πριν μερικές δεκαετίες απ τον πόντο.

      Διαγραφή
  4. να ρωτήσω κάτι: το να φυτέψουμε παρτέρια με λουλούδια θεωρείτε έργο? αυτά νομίζω στα κάνουν δώρο οι εταιρείες που π.χ. παιρνουν το έργο του αποχετευτικού.
    Έργο είναι η κατασκευή ενός Θεάτρου για πολιτιστικές εκδηλώσεις.
    Έργο είναι η κατασκευή πχ σκέπαστρου σε ένα στάδιο.
    Έργο είναι η πλήρης ασφαλτόστρωση σε όλη την αριδαία που βουλιάζει απ τις λακούβες ή
    π.χ. έργο ειναι η δημιουργία Δημοτικού σινεμά.
    Νομίζω όλοι μας έχουμε πάει στην Ευρώπη ,δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτά τα εργα ειδες απ τον Μπίνο; θεωρια πουλάς η στάζει η σκεπή σου; και μιλάς για Ευρώπη ρε ΕΛΛΗΝΑ; μαύρο φίδι που σ εφαγε, Ευρώπη δεν ειμαστε και μακάρι να μη γίνουμε ποτέ, αυτη ειναι η κουλτούρα μας και αυτή θέλουμε εκτος αν πηγες στας ευρωπας τουρίστ, ειδες κάνα κάστρο και θαμπώθηκες, πάνε ζήσε δούλεψε και μην ξαναγυρνάς αν σ αρέσουν η ευρώπας, εγω δεν θα πάρω, την εφαγα και ακόμα την χωνεύω, κατάλαβες πολίτη πρώτης κατηγορίας;

      Διαγραφή
  5. Θελω να μ πεις ενα εργο που εγινε στο λουτρακι, οχι στα λουτρα που ειναι επιχειρηση του δημου, στα 4 χρονια που περασαν περαν απο της πετρες που βαλαν στο κεντρικο το δρομο που αντι να επιβραδυνουν οι οδηγοι πατανε περισοτερο γκαζι,εργο το οποιο μπορει να ειναι κ τησ περιφερειας δεν ειμαι σιγουροσ γιαυτο κατα τ αλλα ουτε ενα αυλακι να καθαρισουν οχι να φτιαξουν και στα λουτρα 9 εργατες λες κ ημαστε στο δημο θεσσαλονικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κλαινε οι χηρες κλαινε και οι ζωντοχηρες, ασε μας ρε Λουτρακιωτη, εδω αλλα χωρια δεν εχουν να φανε μιλας κ εσυ προβατο, σας εφτιαξε τα Λουτρα παραδεισο, μονο με της κλανιες των τουριστων κονοματε φραγκα

      Διαγραφή
    2. Ξέρεις 11:22 μμ, το Λουτράκι δουλεύει και "κονομάει", δεν περίμενε τον Μπίνο να γίνει δήμαρχος για να ζήσει! Τα Λουτρά είναι δημοτική επιχείρηση όλοι τρώτε από εκεί! Οι Λουτρακιώτες είναι φιλόξενοι και κρατάνε τον κόσμο εδώ, όχι ο κάθε δήμαρχος όσες διαφημίσεις κ αν γίνουν! Όλες οι εκδηλώσεις είναι του πολιτιστικού συλλόγου, έχει εθελοντές που τρέχουν για όλα αυτά, δεν περιμένει κανέναν δήμαρχο! Αιντε πια, μας έχετε πρίξει! Σήκω από το πληκτρολόγιο κ κάνε καμιά δουλειά!(Βαφειάδη πέρνα κ κάνα σχόλιο, από τα 20 περνάς 1!)

      Διαγραφή
  6. συγνώμη ρε παιδια αλλά αν το σχόλιο 5.48 είναι αληθινό μιλάμε για 2 διαφορετικούς κόσμους.Φίλε μου φαίνεται σου αρέσει το σκοτάδι και μείνε κι εκει.
    Μόνο μην ξεχάσεις να λες κάθε πρωι ευχαριστώ στους ευρωπαίους που σε έσωσαν απ τη χρεωκοπία.Δεν το λεω εγω.Το λέει όλος ο πλανήτης και όλοι οι νοήμονες έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙ? ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ? ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΑΝΤΕ ΣΤΗΣΟΥ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΩΡΗ ΒΛΑΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΣ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

      Διαγραφή
  7. συγνώμη ρε παιδια αλλά ποιός δεν έχει πάει σήμερα στην ευρώπη? πρέπει να είσαι πολύ πίσω απ τον κόσμο για να μην έχεις πάει..αν και το ουσιαστικό ειναι να ξέρεις ότι ευρώπη ειναι η κοιτίδα του πολιτισμού όπου ψάχνει στέγη να μείνει ολόκληρος ο πλανήτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τα παιδιά μας κοπιάζουν,ξενυχτούν ψάχνουν τη μόρφωση και την εξέλιξη τους.Οι σύγχρονες δουλειές που παρέχονται δεν έχουν σύνορα.Ο γιός μου εργάζεται στο χώρο της πληροφορικής σε χώρα της Ευρώπης με στόχο να πάει στην Αμερική.Τα πραγματικά σύνορα των χωρών έπεσαν όταν αναπτύχθηκαν τόσο έντονα οι τομείς της πληροφορικής και cocial.Καλή επιτυχία σε όλους σε αυτές τις εκλογές αλλά μην υποτιμάται τον κόσμο που θέλει να πάει μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλός ο Μπίνος, αλλά μη γράφετε ανακρίβιες. Το αποχετευτικό, ο χυτα, οι αναπλάσεις, το living history δεν ήταν έργα του Μπίνου. Ήταν του Πασόη αλλά και παλαιότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News