Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Σταύρος Βαφειάδης: «Τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μου»

Τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μου!

Ευχαριστώ θερμά όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας!

Όταν ξεκινούσα αυτόν αγώνα δεν μπορούσα να διανοηθώ πως θα συναντήσω τέτοια ανταπόκριση! Μου δώσατε ώθηση να πιστέψω για άλλη μια φορά στην δύναμη των ανθρωπίνων σχέσεων και των αληθινών φίλων!

Και είμαι πολύ περήφανος για την επιλογή μου να στηρίξω έναν άνθρωπο έντιμο και αληθινό, όπως είναι ο Δημήτρης Μπίνος. Έναν Δήμαρχο που αγωνίστηκε με ήθος και πρόσφερε πολλά στον τόπο μας, χωρίς να κάνει εκπτώσεις. Είμαι επίσης περήφανος για τον έντιμο αγώνα που δώσαμε!
Τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μου.

Σας ευχαριστώ!

Σταύρος Η. Βαφειάδης

1 σχόλιο:

  1. Kseroume pioi vazate monostavries.... Stavro den to leo gιa esena... Alla genika.. ligo I poli exoume mathi oloi pioi riksate monostavries...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News