Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Παραιτείται o Σταύρος Θεοδωράκης - «Παρέδωσε» το Ποτάμι στον Γιώργο Μαυρωτά

Εισήγηση για μη κάθοδο στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές

Παραιτείται από επικεφαλής του "Ποταμιού" ο Σταύρος Θεοδωράκης. Εισήγηση για μη κάθοδο στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Βαρύ κλίμα μετά τα αποτελέσματα στις ευρωεκλογές. Ποιον έχρισε διάδοχο στην ηγεσία του κόμματος.

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την ηγεσία του «Ποταμιού» εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο Σταύρος Θεοδωράκης στην συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του «Ποταμιού» εισηγήθηκε να μην κατέβει η παράταξη στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Σημείωσε όμως ότι θα ακούσει τα στελέχη του Ποταμιού σε ολόκληρη την Ελλάδα προκειμένου να εκφράσει την τελική του θέση. Τέλος, ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι υποψήφιος με άλλο κόμμα στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου.

Παράλληλα ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την ηγεσία, και έχρισε «διάδοχο» τον Γιώργο Μαυρωτά.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News