Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ για τις εθνικές εκλογές - Σβήνουν και γράφουν ονόματα υποψηφίων

Πριν τις τελικές ανακοινώσεις από το «γαλάζιο» στρατόπεδο για τα ψηφοδέλτια του κόμματος σε όλη την επικράτεια γίνεται το τελικό «φινίρισμα» και εξετάζονται μια σειρά από παραμέτρους

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες έχει εξελιχθεί η κατάρτιση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας για τις εθνικές εκλογές.

Στην Πειραιώς τις τελευταίες ημέρες σβήνουν και γράφουν ονόματα για τις τελικές λίστες των υποψηφίων που θα δώσουν τη μάχη του σταυρού στις 7 Ιουλίου, με μια σειρά από δεδομένα να οδηγούν σε ανατροπές ακόμα και για «κλειδωμένες» μέχρι πρότινος υποψηφιότητες.

Πριν τις τελικές ανακοινώσεις από το «γαλάζιο» στρατόπεδο για τα ψηφοδέλτια του κόμματος σε όλη την επικράτεια γίνεται το τελικό «φινίρισμα» και εξετάζονται μια σειρά από παραμέτρους, ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή αντιπροσώπευση, τόσο από άποψη κοινωνικών ομάδων όσο και σε επίπεδο δήμων.

Προκειμένου να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο ισχυρά ψηφοδέλτια σε ολόκληρη τη χώρα, είναι πολύ πιθανόν, σύμφωνα με πληροφορίες, να υπάρξουν ανατροπές ακόμα και για ονόματα που μέχρι πρότινος η συμμετοχή τους εθεωρείτο δεδομένη ή είχαν ανακοινωθεί σε συγκεκριμένες εκλογικές περιφέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News