Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Σάκης Χατζηδημητρίου: «Σεβόμαστε την απόφαση των πολιτών της Αλμωπίας»

ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΚΗ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Οι συνεργάτες μου και εγώ δώσαμε έναν καθαρό και έντιμο προεκλογικό αγώνα με αξιοπρέπεια και προγραμματικό λόγο.

Οι πολίτες της Αλμωπίας δεν επέλεξαν την πρότασή μας.

Σεβόμαστε την απόφασή τους.

Ο επόμενος Δήμαρχος Αλμωπίας είναι ο κ. Μπάτσης, στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία, για το καλό της Αλμωπίας.

Ευχαριστώ από βάθους καρδιάς τους συμπολίτες μας που υποστήριξαν με την ψήφο τους την πρότασή μας, όλους τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού μας, τους ακούραστους συνεργάτες του γραφείου μας και ιδιαίτερα την οικογένειά μου, που όλοι τους στάθηκαν στο πλευρό μου, με συνέπεια και αφοσίωση.

Σάκης Χατζηδημητρίου

18 σχόλια:

  1. Κλαψ κλαψ κλαψ κλαψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ανθ'υμών Γουλιμής" Δυστυχώς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ήθελε η Αλμωπία Τους συνεργάτες σου το είχαν ξεφτιλίσει το είχαν κάνει επάγγελμα κάποιο δημοτική συμβολή σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αλλος εκλαψε με μαυρο δακρυ,, και δεν ηξερε που να πρωτοπλησιασει αγκαλια με τον "κλεισθενη" του ως αιτιολογια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αιτίες ήττας. 1.Ο συνδυασμός είχε άρωμα ΣΥΡΙΖΑ,οπότε δεν ήταν ανεξάρτητος. 2.Θολό παρελθόν μερικών υποψηφίων. 3.Υποτίμηση στο πρόσωπο του κ.Μπάτση από κάποιους. 4. Φανερή υποστήριξη του κ.Μπίνου στο στον κ.Χ''Δημητρίου. Νομίζω μόνο αυτά, έφτασαν ώστε ο κ.Μπάτσης πολύ εύκολα να κερδίσει. Ο κόσμος βλέπει,ακούει και ψηφίζει ανάλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΝ ΤΑΣΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΣΕ.ΑΥΤΕΣ.ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ.ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η φωτογραφία του Σάκη Με τους συνοδούς του τά λέει όλα!!!! Άντε γειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο μόνος που θα μπορούσε να ανεβάσει την Αριδαία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολοι μαζι για την Αλμωπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ποιος μπατσης ρε φιλε και ποιος συριζα και ποιο βρωμικο παρελθον και ποιος μπινος..δημαρχο που δεν ξερει να διαβαζει βγαλατε τσομπανηδες...θα κλαιτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο Παρούτογλου στήριξε Μπάτση, και ο κόσμος του ΚΙΝΑΛ δεν θα το ξεχάσει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είστε πολύ λίγοι... Άσε που γίνατε η χαρτοπετσέτα του Σιφακη, δώσατε τα χέρια με τον Μπινο, προσπαθήσατε να διασύρεται έναν νέο άνθρωπο με ρατσιστικά υπονοούμενα, χρησιμοποιήσατε τις θεσουλες σας στις υπηρεσίες που δουλεύετε.
      Φαρισαίοι υποκριτές...
      Ο Παρουτογλου σας φταίει;
      Αν μπορούσε να χρησιμοποιήσει 3500 ανθρώπους θα έβγαινε από την πρώτη Κυριακή. -

      Διαγραφή
  12. ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ! ΧΑΧΑΧΑ, Μ΄ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ; 2 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ! ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιος καθαρός και έντιμος αγώνας; Αυτός στον οποίο διαρκώς υποτιμούσαν και χλεύαζαν τους άλλους υποψηφίους; Ποιος ΣΥΡΙΖΑ τον στήριξε; Απλά δεν υπήρχε άλλος υποψήφιος έξω από τα αλώνια της ΝΔ για τον Δήμο. Ούτε οι συγχωριανοί του δεν τον ψήφισαν, σιγά μην τον στήριζε επίσημα ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι και σχεδόν ανύπαρκτος οργανωτικά στην περιοχή. Εξάλλου, ο τύπος είναι όπου υπάρχει συμφέρον και παράς. Με έπαρση και αλαζονεία όχι μόνο στην πολιτική αλλά και στη ζωή. Οι πολίτες δεν είναι τυφλοί. Βλέπουν και τιμωρούν. Είδαν αυτόν, είδαν και τους συνεργάτες, ζύγισαν και τους βρήκαν λειψούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News