Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Επεισοδιακή ομιλία Ηλιόπουλου στα Γιαννιτσά: Ζευγάρι του έδειξε την ελληνική σημαία

Εδειξαν στον Ηλιόπουλο ελληνική σημαία

Οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Νάσος Ηλιόπουλος με αφορμή το Αthens Pride φαίνεται ότι ενόχλησαν ιδιαίτερα έναν άνδρα και μια εγκυμονούσα γυναίκα στα Γιαννιτσά, οι οποίοι κατά τη διάρκεια ομιλίας του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν έντονα την αντίδρασή τους για όσα είχε πει.

«Η σημαία της πατρίδας μου είναι πολύχρωμη», είχε τονίσει προ ημερών ο Νάσος Ηλιόπουλος ο οποίος μετά την ήττα του στις δημοτικές εκλογές για την Αθήνα συμπεριλήφθηκε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ σε μη εκλόγιμη θέση.

Εδειξαν στον Ηλιόπουλο ελληνική σημαία

Οπως αναφέρει το thestival.gr κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο άνδρας και η εγκυμονούσα γυναίκα ανέβηκαν στην εξέδρα με τον πρώτο να σηκώνει ψηλά μια ελληνική σημαία και να λέει: «Η σημαία της πατρίδας μου, είναι αυτή κ. Ηλιόπουλε. Η Μακεδονία είναι ελληνική».

Ο άντρας προσήχθη από την αστυνομία και μετά την εξακρίβωση των στοιχείων του αφέθηκε ελεύθερος, ενώ νωρίτερα είχαν προσαχθεί άλλα τρία άτομα στο κέντρο των Γιαννιτσών.

Η σημαία που έδειξαν στο Νάσο Ηλιόπουλο: 

Φωτο: logospellas.gr

8 σχόλια:

  1. Συνελήφθησαν επειδή επιδείκνυαν την αλήθεια. Ξανά και ξανά και ξανά και όσο κυβερνά η κόκκινη δικτατορία. Και έχουμε και κάτι ζώα που θα τους ξανά ψηφίσουν. Γιατί ; Για να αισθάνονται ελεύθεροι και πολύχρωμοι. !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενω εσυ αισθάνεσαι ελευθερος με το να ειναι σε περιορισμο οι άλλοι.Συνέχισε να εχεις κάγκελα στον εγκέφαλο και θα πας μπροστά.

      Διαγραφή
    2. Για να απαντήσω στη δική σου γραμμή, όταν κινδυνεύουν εθνικά σύμβολα όπως η σημαία λόγου χάρη, σταματάμε να κοιτάμε την ευχαρίστηση και τους κώλους μας. Άμα δεν σου αρέσει να είσαι Έλληνας σήκω και φύγε.

      Διαγραφή
  2. Γιατί θα πρέπει σους γιαλαντζί αυτούς αριστερούς να λέμε τα αυτονόητα; Δηλ. να λέμε για την πατρίδα μας, το έθνος μας και τη θρησκεία μας; Ο κάθε λαός ψευτονεωτεριστές, έχει κάποια στοιχεία που τον κρατάνε ζωντανό. Την κουλτούρα του, την παράδοση, τα σύμβολα,την συνείδηση ότι ανήκει σε ένα γένος με τους προγόνους του και την ιστορία του. Γιατί εμείς αυτά πρέπει να τα αρνηθούμε και να πηγαίνουμε στο πουθενά, μόνο και μόνο για να λεγόμαστε δήθεν αριστεροί κουλτουριάριδες της οκάς; ΥΓ Ποιος ξέρει ποσο φασίστα με κάνετε κατά την μόνιμη τσιπραίικη επωδός σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα μη σε καταλαβουν, αστους μη φωναζεις εχουν πορεια το βραδυ, ετοιμαζουν τα συνεργα τους και αργοτερα στα μπουρδελα συγνωμη πανεπιστιμια ηθελα να πω για ελευθερη διακινηση ναρκωτικων αχ συγνωμη ιδεων ηθελα να πω

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε που ανταπαντά είναι στον καθένα πες μας πόσα σε δίνουν για το τρολαρισμα σου?

      Διαγραφή
  3. Για την επιστολή Καραμανλή θα μας πειτε τίποτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για να θυμηθούμε τι ε΄λεγε και ο Μητσοτάκης
    https://www.tanea.gr/2018/01/09/politics/mitsotakis-oi-kokkines-grammes-gia-to-thema-tis-pgdm/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News