Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Σπιτικό παγωτό βανίλια

Πανεύκολη και γρήγορη συνταγή

Υλικά για 4 άτομα

- 500 ml (δύο κούπες) κρέμα γάλακτος
- 250 ml ζαχαρούχο γάλα
- 2 κουταλιές του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση

- Σε ένα μπολ χτυπάτε καλά την κρέμα γάλακτος και προσθέτετε τη βανίλια.

- Συνεχίζετε το χτύπημα ενώ ρίχνετε το ζαχαρούχο γάλα.

- Μόλις το μείγμα γίνει μια ρευστή κρέμα, τη ρίχνετε σε ένα γυάλινο πιρέξ και το σκεπάζετε με αντικολλητικό χαρτί και αλουμινόχαρτο.

- Βάζετε το παγωτό στο ψυγείο να παγώσει για τουλάχιστον 4 ώρες πριν σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News