Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Βγήκαν τα «μαχαίρια» στο Δήμο Αλμωπίας για τη διανομή των μερίδων φαγητού

Υπάρχει έντονος εκνευρισμός από πολλές πλευρές, για τις υπερεξουσίες που έχει παραχωρήσει ο Χρήστος Μπάτσης σε συγκεκριμένη συνεργάτη του

Βγήκαν τα «μαχαίρια» στο Δήμο Αλμωπίας, μεταξύ των παρατάξεων Μπάτση και Παρούτογλου. Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. Γιώργος Λεμονίδης, εκλεγμένος από την παράταξη Παρούτογλου, με δήλωσή του αφήνει αιχμές για τη συνεργασία μεταξύ κεντρικού Δήμου και ΔΗ.Κ.Ε.Α.

Οι πληροφορίες του Aridaia News αναφέρουν ότι υπήρξε έντονη διαφωνία τις προηγούμενες μέρες, μεταξύ του κ. Λεμονίδη και στενής συνεργάτη του Δημάρχου, με αφορμή τη διανομή μερίδων φαγητού και δεμάτων αγάπης.

Μάλιστα, υπάρχει έντονος εκνευρισμός από πολλές πλευρές, για τις υπερεξουσίες που έχει παραχωρήσει ο Χρήστος Μπάτσης στη συγκεκριμένη συνεργάτη του.

Διαβάστε τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος κ. Λεμονίδης:

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας έχοντας βαρύ αίσθημα ευθύνης, το οποίο είναι πολλαπλάσιο μέσα σε αυτή δύσκολη συγκυρία που διανύει η χώρα, ενημερώνει τους δημότες πώς την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης λόγω κορονοϊού την έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου επιτροπή που συστάθηκε από τον Δήμο Αλμωπίας.

Συνεπώς οι μερίδες φαγητού και τα δέματα αγάπης θα διανεμηθούν από τον Δήμο.

Εμείς ως οφείλαμε, υποβάλαμε αίτημα στην Περιφέρεια και πετύχαμε να εξασφαλίσουμε 900 μερίδες ημερησίως, οι οποίες θα διατεθούν σε πολίτες μας που έχουν ανάγκη είτε είναι οφελούμενοι του προγράμματος βοήθεια στο σπίτι, είτε όχι.

Σε συνεργασία με τον Δήμο δημιουργήθηκε μια λίστα με αυτούς τους ανθρώπους και η διανομή τους θα γίνει επίσης από τον Δήμο.

Αρωγοί βέβαια σε αυτή την προσπάθεια είναι οι πρόεδροι των Τ.Κ. που με την πολύτιμη βοήθειά τους θα ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία.

Σε τέτοιους καιρούς ο εγωισμός και οι προσωπικές αντιπαραθέσεις πρέπει να μένουν στην άκρη και την θέση τους να παίρνουν η ατομική ευθύνη και ευαισθησία.

Η ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας δε βάζει εμπόδια στο κεντρικό σχεδιασμό και είναι αυτονόητο πως θα στηρίξει κάθε προσπάθεια όπου ζητηθεί ώστε να ξεπεραστεί ομαλά αυτή η κρίση, χωρίς όμως να αποδυναμωθεί το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι διότι αυτοί οι οφελούμενοι πιθανών να έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α.
ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

19 σχόλια:

  1. Με ποια κριτήρια θα μοιραστούν αυτές οι μερίδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τις πάρουν αυτοί που περνούν Κέα ευπαθείς ευάλωτες στην ουσία αυτοί που έχουν παραγωγές κ παίρνουν από τα κεράσια μέχρι κ 800 ευρώ την μέρα. Οι πιο πολλοί στην ηλικία των 50..

      Διαγραφή
  2. Σας σέρνει από τη μύτη αυτή η κυρία .κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σεβασμός στην πραγματική δήμαρχο παρακαλώ. Τον άλλο ούτε τον υπολογίζουν από ότι φαίνεται. Κατώτερος των περιστάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μαλλον παρξηγηθηκες επειδη δεν μοιραζεις εσυ τις μεριδες...ομως στο τελος της ανακοινωνσης σου μιλας για συνεργασια χωρις να αποδυναμωθει το Βοηθεια στο σπιτι...και ρωτω : αν μοιραζες εσυ 900 μεριδες με ποιους θα το μοιραζες; με το βοηθεια στο σπιτι...τοτε δεν θα αποδυναμωνοταν το Βοηθεια; Ολα για το θεαθηναι κυριε Λεμονιδη...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μακαρι ολοι σαν τον Λεμονιδη να δουλευαν, τα λες για να τα λες.

      Διαγραφή
  5. ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ ΕΡΓΑΖΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μία ζωή θα ταιζουμε τεμπέληδες και χαραμοφάηδες έτσι έμαθαν και έτσι θα γίνεται πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά τέτοιοι χρειάζονται τέλος. Άνθρωποι με πυγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε μπαγασα σε είχα παρεξηγήσει εσένα... Τελικά κάνεις δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πώς τα καταφέρνεις και τους κάνεις όλους άνω κάτω δεν μπόρεσα να καταλάβω ποτέ. Πάντως μπράβο ρε Γιώργο έδειξες ότι είσαι ικανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ποιος κυβερναει αυτον τον τοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μελίτα κοριτσάκι μου, μην ασχολείσαι μαζί του, δεν τον ξέρεις. Αυτός μπορεί να σκάσει 5 γαϊδούρια στην ανηφόρα, ο άνθρωπος είναι άστο. Αυτό που είναι να το κάνει θα το κάνει ο κόσμος να χαλάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΑΛΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ,,,,, ΑΝΘΡΟΠΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μπραβο Γιωργαρε βαλε ταξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εάν καταφέρεις και την ξεμπερδεψεις και αυτήν ρε Λεμονιδη, θα σε βραβεύσουν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο με τιμές αρχηγού κράτους. Και το παράδοξο είναι ότι οι του Μπάτση θα σε βραβεύσουν γιατί δεν θέλουν να την βλέπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χαχαχα η χισκακη νόμιζε ότι αυτός είναι χατζηγιαννιδης και Γιαντσης, ρε ξέρεις τη κουρσουμη είναι αυτός; Θα σε κάνει χισκακη να έχεις πίεση 400.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λεμον μην μασάς πάνω τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δώστε τα γεύματα αγάπης στους ηλικιωμένους που κρατάνε Θερμοπύλες
    Σε όλα τα ακριτικά μας χωριά αυτοί
    το έχουν πραγματικά ανάγκη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News