Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Πρωτοβουλία αγάπης και αλληλεγγύης από τους νέους της Δωροθέας

Η προσπάθεια αποτελεί μια πρωτοβουλία των νέων Δωροθέας

Καθημερινά πλέον, ακούγονται ειδήσεις οι οποίες πολλές φορές μας ευαισθητοποιούν, καθώς αφορούν κυρίως προβλήματα υγείας. Είτε πρόκειται για κάποιο γνωστό μας είτε όχι.

Το να το αποφεύγει κανείς με την φράση "Κρίμα" είναι η εύκολη λύση. Στο άκουσμα λοιπόν, ότι μια οικογένεια αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα υγείας όπως επίσης και ότι υπάρχει και πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση της οικείας τους μόνο με την φραση "κρίμα" δεν μπορεί να αποφευχθεί.

Γι αυτό το λόγο, από σήμερα 5 Ιουνίου θα υπάρχουν τοποθετημένα κουτιά αλληλεγγύης στον ιερό ναό του Αγίου Δωροθεου Δωροθέας όπως επίσης στο καφενείο της κεντρικής πλατείας του χωριού "Ο Πλάτανος" αλλά και στο καφέ-μπαρ ακαδημία.

Όλοι μαζί, θυσιάζοντας κάτι μικρό από τον εαυτό μας, μπορούμε να προσφέρουμε κάτι μεγάλο, και αν μη τι άλλο να δημιουργήσουμε τις βάσεις για την δημιουργία μιας υγιούς και ενωμένης κοινωνίας.

Η προσπάθεια αποτελεί μια πρωτοβουλία των νέων Δωροθέας

2 σχόλια:

  1. Μπράβο σας απο τα λίγα χωρια που πήραν τέτοια πρωτοβουλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σας παιδιά θα αποτελέγχετε πρότυπο για όλους εμάς ώστε να πράξουμε ανάλογα. .Αυτή τη νεολαία θέλουμε για να ελπίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News