Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Θ. Τζάκρη: Περιοδεία στα καταστήματα της Έδεσσας και των Γιαννιτσών (ΦΩΤΟ)

Θεοδώρα Τζάκρη: Σε άμεση επαφή με την αγορά.

Περιοδεία στις αγορές της Έδεσσας και των Γιαννιτσών πραγματοποίησε η βουλευτής Πέλλας με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη.

Η κ. Τζάκρη συζήτησε με τους καταστηματάρχες που αντιμετωπίζουν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η οποία έχει διαμορφωθεί μετά το συνολικό lockdown που επέβαλε η κυβέρνηση τους προηγούμενους μήνες, άκουσε τα προβλήματα και τις προτάσεις τους, ενώ τους παρουσίασε συνοπτικά το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι» του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται μέτρα για την αποφασιστική και εμπροσθοβαρή στήριξη της Οικονομίας.

Μετά το πέρας της περιοδείας, η βουλευτής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συζητήσαμε με τους καταστηματάρχες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και για το πρόγραμμα «ΜένουμεΌρθιοι» του ΣΥΡΙΖΑ, που προτείνει την άμεση και αποφασιστική στήριξή τους. Η δύσκολη συγκυρία που διανύουμε δε μπορεί να αντιμετωπιστεί με ημίμετρα. Εισέπραξα μεγάλη αγωνία και αβεβαιότητα για το αύριο, όπου κι αν πήγα. Καλώ την κυβέρνηση να προχωρήσει, έστω και τώρα, στην αποτελεσματική στήριξη της αγοράς και των ανθρώπων που αγωνίζονται να κρατήσουν τα μαγαζιά τους ανοικτά, πριν να είναι πολύ αργά».















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News