Εύκολη συνταγή
Υλικά
- 2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
- 1 3/4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 3/4 φλ. τσαγιού σκόνη κακάο
- 1 1/2 κ. γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 1/2 κ. γ. μαγειρική σόδα
- 1 κ. γ. αλάτι
- 2 αβγά
- 1 φλ. τσαγιού γάλα
- 1/2 φλ. τσαγιού ηλιέλαιο
- 2 κ. γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 φλ. τσαγιού βραστό νερό
Εκτέλεση
- Αρχικά, προθερμαίνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς.
- Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετήστε τη ζάχαρη, το κακάο, τη μαγειρική σόδα, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και ανακατέψτε.
- Προσθέστε τα αβγά, το γάλα, το λάδι και τη βανίλια και χτυπήστε στο μίξερ σε μέτρια ταχύτητα για περίπου 2 λεπτά.
- Συμπληρώστε το βραστό νερό στο τέλος και ανακατέψτε ξανά.
- Ρίχνετε το μείγμα στη φόρμα αφού πρώτα την έχετε βουτυρώσει και αλευρώσει.
- Ψήνετε για 35 με 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia News