Υπάρχουν πολλές συνταγές που ζητούν κρύο βούτυρο κομμένο σε μικρά κυβάκια, ώστε να διανεμηθεί ομοιόμορφα στο σκεύος.
Το βούτυρο προσθέτει επίπεδα γεύσης στο φαγητό και το βοηθά να αποκτήσει αυτή τη λαχταριστή καφετί απόχρωση. Μόνο που η διαδικασία να το κόψεις σε μικρά κομματάκια δεν είναι πάντα τόσο απλή, καθώς έχει την ενοχλητική τάση να κολλάει στο μαχαίρι.
Αυτό λύνουμε με το κόλπο των σεφ, που περνούν υποχρεωτικά το κρύο βούτυρο από τον τρίφτη. Τις μεγάλες τρύπες του τρίφτη, συγκεκριμένα, ώστε να πάρουν ισόποσες ποσότητες που μπορούν να κατανεμηθούν ομοιόμορφα στο σκεύος.
Το βούτυρο πρέπει να είναι κατευθείαν από το ψυγείο, να μη μείνει καθόλου στον πάγκο δηλαδή, για καλύτερα αποτελέσματα.
Και είναι μια πολύ γρήγορη και απλή διαδικασία που αναβαθμίζει και απλοποιεί ό,τι ακολουθεί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia News