Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Εύκολη μους σοκολάτας


Μόνο με τρία υλικά

Υλικά

- 225 γρ. σοκολάτα κομμένη σε μικρά κομμάτια

- 30 μαρσμέλοους κανονικού μεγέθους

- 2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Βήμα 1

Τοποθετήστε την σοκολάτα, τα μαρσμέλοους και μισό φλυτζάνι τσαγιού κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ.

Βήμα 2

Βάλτε για 2 λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων σε υψηλή θερμοκρασία. (Στην περίπτωση που δεν έχουν λιώσει τα μαρσμέλοους μετά από 2 λεπτά, ξαναβάλτε τα στο φούρνο μικροκυμάτων και ανακατεύετε ανά 15 δευτερόλεπτα).

Βήμα 3

Ανακατέψτε μέχρι να λιώσουν τα μαρσμέλοους καλά, ώσπου να αποκτήσετε ένα μείγμα με λεία υφή.

Βήμα 4

Αφήστε στην άκρη να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 45 λεπτά.

Βήμα 5

Χτυπήστε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος σε ένα μίξερ χειρός, κρατήστε μισό φλυτζάνι για την επικάλυψη, και μεταφέρετέ την στο μείγμα με τη σοκολάτα.

Βήμα 6

Ανακατέψτε καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.

Βήμα 7

Σερβίρετε σε ποτηράκια και τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.

Βήμα 8

Για το σερβίρισμα γαρνίρετε με την υπόλοιπη σαντιγί και πασπαλίστε με λίγη τριμμένη σοκολάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News