Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Κολοκυθοκεφτέδες με ιταλικά τυριά


Εναλλακτική πρόταση της ελληνικής, παραδοσιακής συνταγής

Υλικά

- 2 φλ. τσαγιού κολοκυθάκια τριμμένα

- 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι

- 2 αβγά

- 1/4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις

- 1/2 φλ. τσαγιού μοτσαρέλα σε κύβους

- 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα

- 2 κ. σ. ελαιόλαδο

- Αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1

Τοποθετήστε σε ένα μπολ τα κολοκυθάκια, τα αβγά, το κρεμμύδι, το αλεύρι, την παρμεζάνα, τη μοτσαρέλα και το αλάτι.

Βήμα 2

Ανακατέψτε αρκετά, ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Βήμα 3

Ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά.

Βήμα 4

Με την βοήθεια ενός κουταλιού ρίξτε λίγο λίγο από το μείγμα με τα κολοκυθάκια και μαγειρέψτε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News