Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Φωτιά στα καύσιμα - Σε ποιες περιοχές της χώρας η βενζίνη αγγίζει τα 2,145 ευρώ το λίτρο


Μια βόλτα στους δρόμους της πρωτεύουσας αρκεί για να πείσει και τον πιο δύσπιστο, καθώς η τιμή της βενζίνης κυριολεκτικά έχει πάρει φωτιά.

Ενδεικτικά, στην περιοχή του Δήμου Αθηναίων η τιμή της αμόλυβδης 95 οκτανίων κυμαίνεται από 1,737 ευρώ το λίτρο μέχρι και 1,99 ευρώ. Η αμόλυβδη των 100 οκτανίων, πάντα στον Δήμο Αθηναίων κυμαίνεται από 1,855 ευρώ το λίτρο μέχρι και 2,307 ευρώ το λίτρο. Επίσης το πετρέλαιο θέρμανσης κυμαίνεται από 1,169 ευρώ το λίτρο μέχρι 1,316 ευρώ το λίτρο.

Η εικόνα της τιμής των καυσίμων είναι πάνω κάτω η ίδια και στους περιφερειακούς δήμους της περιφέρειας Αττικής.

Αντίστοιχα στην περιοχή της νομαρχίας Θεσσαλονίκης η αμόλυβδη 95 οκτανίων ξεκινάει από 1,729 ευρώ το λίτρο η φθηνότερη και αγγίζει τα 2,028 η ακριβότερη. Αντίστοιχα, η αμόλυβδη των 100 οκτανίων, στην ίδια περιοχή κυμαίνεται από 1,818 ευρώ το λίτρο μέχρι 2,145 ευρώ το λίτρο.

Δείτε εδώ τις τιμές των καυσίμων σε ολόκληρη τη χώρα

2 σχόλια:

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΟΡΓΩΝΟΥΜΕ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΕ 1,60 ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΟΥΤΕ ΑΓΓΛΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ...... ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΕΙΝΑΣ.
    ΤΟ 3 ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 27 ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.
    ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News