Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Δημοσκόπηση: Η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ - Από ποια κόμματα παίρνει ψηφοφόρους το ΚΙΝΑΛ


Στη δημοσκόπηση της εταιρείας Alco για το OPEN η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στις 9,6 μονάδες, ενώ αποτυπώθηκε και από ποια κόμματα παίρνει ψήφους το ΚΙΝΑΛ.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ 1000 ατόμων από 14-18 Φεβρουαρίου.

Στην πρόθεση ψήφου τα ποσοστά έχουν ως εξής: Νέα Δημοκρατία 31,8%, ΣΥΡΙΖΑ 22,2%, ΚΙΝΑΛ 14,1%, ΚΚΕ 5,2%, Ελληνική Λύση 3,6%, ΜέΡΑ 25 3%, Πλεύση Ελευθερίας 1,1%, Ελληνες για την Πατρίδα 2,1%, άλλο κόμμα 2,1%, 14,8% αναποφάσιστοι.

Σημειώνεται πως το ΚΙΝΑΛ παίρνει 11% από τον ΣΥΡΙΖΑ, 7% από τη ΝΔ, 6% από όσους είχαν κάνει αποχή από τις τελευταίες εκλογές και 5% από άλλο κόμμα.

Ποιον εμπιστεύεστε περισσότερο για πρωθυπουργό το 37% απάντησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 31% «κανέναν», 23% τον Αλέξη Τσίπρα και 9% ΔΞ/ΔΑ.

Τα μέτρα για οπαδική βία και ακρίβεια

Για το πώς μπορεί να παταχθεί η οπαδική βία: 33% ποινές χωρίς αναστολή, 31% σκληρότερα μέτρα, 14% αυστηρή τήρηση των νόμων από τις διοικήσεις των ομάδων, 11% περισσότεροι έλεγχοι από την αστυνομία, 8% απομάκρυνση μελών με επιθετική συμπεριφορά από του συνδέσμουθ, 3% ΔΞ/ΔΑ.

Για τα μέτρα της κυβέρνησης για την ακρίβεια και αν έχουν βοηθήσει: Λίγο ή καθόλου 76%, πολύ ή αρκετά 17%, 7% ΔΞ/ΔΑ.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News