Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

«Έι παιχταρά, παίζουμε καμιά πασίτσα;»: Το πρώτο βιβλίο του Βασίλη Μαντζάρη - Τα έσοδα από την πώλησή του θα δοθούν στην «Ηλιαχτίδα»


Ό,τι και να πώ είναι λίγο!!! Σας ευχαριστώ για την εκτίμηση και την βοήθεια που προσφέρετε στα παιδιά του ΚΔΑΠ με Α "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ", αγοράζοντας την ιστοριούλα μου...

Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε αυτή την στιγμή, απο τα βιβλιοπωλεία ΣΥΜΒΟΛΗ και ΒΙΒΛΙΟΧΩΡΑ με τιμή πώλησης τα 5€. Σύντομα θα διατίθεται και σε άλλα σημεία προς πώληση.

Όποιος σύλλογος, Ακαδημία ή φορέας, εντός και εκτός περιφέρειας, επιθυμεί να προμηθευτεί βιβλία, μπορεί να μου στείλει μήνυμα ή να με καλέσει στο κινητό 6975873002.

Να υπενθυμίσω ότι τα έσοδα θα δοθούν στο ΚΔΑΠ με Α "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ" του Δήμου Αλμωπίας και να σας ευχαριστήσω και πάλι... ΜΑΖΙ μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!!!

Με τιμή

ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News