Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Πάτρα: Το ανεξήγητο στοιχείο με την μικρή Τζωρτζίνα και τα βίντεο που θα ενταχθούν στη δικογραφία


Κάθε μέρα που περνάει, έρχονται στο φως στοιχεία από την υπόθεση θανάτων των τριών κοριτσιών από την Πάτρα. Τα τρία αδερφάκια που άφησαν την τελευταία πνοή τους το ένα μετά το άλλο, χωρίς κανείς να μπορεί να εξηγήσει με σιγουριά του «γιατί».

Σύμφωνα με το LiveNews και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, άλλο ένα στοιχείο που αφορά την μικρή Τζωρτζίνα (το μεγαλύτερο κοριτσάκι της οικογένειας που «έφυγε» τελευταίο) και προκαλεί ερωτήματα είναι το γεγονός ότι το παιδί όσο νοσηλευόταν στη μεγάλη αίθουσα της μονάδας εντατικής θεραπείας δεν παρουσίαζε επιπλοκές. Όλα τα προβλήματα παρουσιάζονταν ξαφνικά και πάντα όταν το παιδάκι ήταν πια σε δικό του δωμάτιο. Αυτό, είναι ένα στοιχείο, που σύμφωνα με το LiveNews, κεντρίζει το ενδιαφέρον της Αστυνομίας.

Τα βίντεο των συγγενών που θα συμπεριληφθούν στη δικογραφία

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κάποια στιγμή οι γιατροί ζήτησαν από τους συγγενείς του παιδιού, να τραβούν βίντεο όταν συμβαίνει κάτι σημαντικό με την υγεία της μικρής. Οι συγγενείς όντως τράβηξαν κάποια βίντεο τα οποία όμως, δεν δείχνουν να αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα η μικρή Τζωρτζίνα. 

Τα βίντεο αυτά, αναμένεται να προστεθούν στη δικογραφία της υπόθεσης.

Ο θάνατος της Τζωρτζίνας έφερε ξανά κοντά τους γονείς της

Άλλο ένα στοιχείο που αποκαλύπτεται για την συγκεκριμένη οικογένεια της Πάτρας, είναι ότι οι γονείς αντιμετώπιζαν προβλήματα στη σχέση τους. Μάλιστα, όταν πέθανε το μικρότερο παιδάκι της οικογένειας, η μικρή Ίριδα, στο σπίτι δεν ήταν ο πατέρας. Εκείνο το βράδυ ήταν η μητέρα με την θεία του παιδιού.

Σύμφωνα με το LiveNews, το ζευγάρι ήρθε ξανά κοντά, όταν η μικρή ΤΖωρτζίνα, μπήκε στο νοσοκομείο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News