Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Ανδρουλάκης: «Προοδευτικό μέτωπο με ποιόν; Με τον Πολάκη;» (ΒΙΝΤΕΟ)


Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης στον τηλεοπτικό σταθμό Action24.

Αναφερόμενος στην εξωτερική πολιτική της Ελλάδας, τόνισε πως η χώρα «έχει συμφέρον να πρωταγωνιστήσει στο πεδίο της κοινής εξωτερικής πολιτικής και άμυνας της Ευρώπης. Χρειάζονται ισχυρές πρωτοβουλίες εντός της Ε.Ε. και όχι μίζερες προσεγγίσεις».

Παράλληλα, επανέφερε την πρόταση για ευρωπαϊκό εμπάργκο όπλων στην Τουρκία.

«Πουλώντας κάποια ευρωπαϊκά κράτη όπλα στην Τουρκία, στην ουσία ενδυναμώνουν τις διεκδικήσεις της. Πρέπει όλοι να πιέσουμε, χτίζοντας συμμαχίες με ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, για μια καθαρή απόφαση στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ενάντια σε μια χώρα-ταραξία», είπε ο Ν. Ανδρουλάκης.

Για τις ανατιμήσεις στην ενέργεια, ο κ. Ανδρουλάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «έχει επιδοτήσει κυρίως τους παρόχους ενέργειας, όχι τα νοικοκυριά», και τόνισε ότι χρειάζεται ένα πλαφόν στη ρήτρα αναπροσαρμογής».

Δείτε τη συνέντευξη:

2 σχόλια:

  1. Σύντροφε Ανδρουλάκη όχι προοδευτικό μέτωπο με Πολάκη αλλά μόνο με Μητσοτάκη και Άδωνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΑΚΗΔΕΣ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News