Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Έσπασαν το αμάξι δημοσιογράφου ενώ ήταν live στον ANT1


Η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου του ΑΝΤ1 ήταν στον «αέρα» της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, μιλώντας για τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, στην Θεσσαλονίκη.

Την ώρα εκείνη, ένας άνδρας πήγε δίπλα στο αυτοκίνητο του συνεργείου του ΑΝΤ1, που ήταν σταθμευμένο έξω από ψιλικατζίδικο, το οποίο είχαν ληστέψει λίγες ώρες νωρίτερα.

Ο δράστης έσπασε το τζάμι του οδηγού και προσπάθησε να κλέψει την τσάντα της δημοσιογράφου που ήταν στην θέση του συνοδηγού, όμως έγινε αντιληπτός από τεχνικό του ΑΝΤ1 που έτρεξε προς το μέρος του, αναγκάζοντας τον να τραπεί σε φυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News