Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Πλεύρης: Αναστέλλεται από τις 15 Απριλίου το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους άνω των 60


«Από τις 15 Απριλίου θα ανασταλεί το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους άνω των 60 ετών που παραμένουν ανεμβολίαστοι», ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Όπως τόνισε ο υπουργός Υγείας από το Περιστύλιο της Βουλής θα εισπραχθεί το ποσό έως τα 300 ευρώ που αντιστοιχεί μέχρι τις 15 Απριλίου.

Την άρση του συγκεκριμένου μέτρου είχε γνωστοποιήσει το πρωί της Τετάρτης η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.

Το μέτρο θα τελεί σε αναστολή μέχρι τον Σεπτέμβρη όπου και θα επενεξεταστεί.

Σχέδιο για αποκλιμάκωση – Συνεδριάζει σήμερα και η Επιτροπή

Σημειώνεται πως σε λίγη ώρα συνεδριάζει η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων, όπου θα παρουσιαστεί το συνολικό σχέδιο της Κυβέρνησης για την αποκλιμάκωση των μέτρων που αφορούν τα τεστ, την είσοδο στους κλειστούς χώρους και την ανάγκη να υπάρχει πιστοποιητικό, προκειμένου να εισερχόμαστε σε χώρους.

Βάσει των αποφάσεων της Επιτροπής, θα ληφθούν και οι αποφάσεις της Κυβέρνησης.

7 σχόλια:

  1. Έρχονται εκλογές, κορόιδα ψάχνουν πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κριμα σε εμας που σας ψηφησαμε...περαστικα μας
    Τοσο χαλια κυβερνηση δεν υπηρξε ...
    Και οπως ειπε ο φιλος πριν..πολυ απλα
    ΓΕΛΟΙΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πεις: να μα την Παναγία τους ψήφησα, τότε θα σε πιστέψω.

      Διαγραφή
  3. ΑΛΗΤΕΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΣΕ ΑΥΣΤΡΙΑ, ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ΤΑ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ Ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα μας κάνουν να μην εμβολιαστουμε με την Τετάρτη δόση οι υπόλοιποι.Σε λίγο θα φέρουν πίσω στα νοσοκομεία τους ανεμβολιαδτους εργαζόμενους!! Και τι κάναμε...μια τρύπα στο νερό! Ας τον ψηφίσει αυτή η κατηγορία πολιτών που θα την πηδήξουν από τις τάχα τιμωρίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανααγκάσατε οσους ήταν χαμηλοσυνταξιουχοι να εμβολιαστούν γιατί δε μπορουσαω να πληρωσουν 100 ευρω και τωρα το καταργείται το μετρο...Γιατί δεν είπατε από την αρχή οτι θα πληρωσουν μόνο για 3 μήνες και οτι μετά θα το καταργείσετε και σπειρατε το φοβο στη τριτη ηλικία...Λυπάμαι αλλά ετσι είναι για να κυριαρχήσεις σε ενα λαό πρεπει να σπειρεις το φοβο και μετα τον χειριζεσαι όπως θέλεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News