Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Φωτογραφία ντοκουμέντο: Οι μελανιές στο χέρι της 9χρονης Τζωρτζίνας


Συνεχίζεται το θρίλερ των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Μία φωτογραφία-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, η οποία δείχνει την 9χρονη Τζωρτζίνα να έχει μελανιές στα χέρια.

Σύνμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, το ντοκουμέντο δείχνει πως η Τζωρτζίνα έχει πολλές μελανιές στο χέρι της, για το οποίο υποστηρίχθηκε από τον φυσιοθεραπευτή πως έγινε κατά τη μεταφορά του παιδιού στο καροτσάκι και με την αλλαγή του χεριού δεν υπήρχε κάποια μελανιά.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων σημείωσε πως ''φαίνονται ξεκάθαρα εκχυμώσεις'' και συμπλήρωσε πως: ''Όταν έχουμε μία φωτοραφία λέμε ότι έχει μία σχετική αποδεικτική σημασία. Εάν δεν την αμφισβητήσει κανείς αυτή τη φωτογραφία πρέπει να την εξετάσει άμεσα''.

Η οικογένεια ζήτησε από το κέντρο να απαντήσει τί σημαίνουν αυτές οι μελανιές και το κέντρο είχε απαντήσει πως είχε και σε εκείνους που το εξέτασαν προξένησε εντύπωση.

"Σε κάθε εκχύμωση βλέπουμε το μέγεθός της, το βάθος και όντως ένα πράγμα που βλέπουμε είναι το χρώμα τους και κάποιες από τις εκχυμώσεις είναι πιο κόκκινες. Πιθανώς να έχουν προκληθεί διαφορετικές μέρες" συμπλήρωσε ο κ. Λέων. Διευκρινίζεται πως η 9χρονη, επισκεπτόταν το εν λόγω κέντρο μετά την τετραπληγία της.

"Δεν έχουμε ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για την αιτία θανάτου"

Ο κ. Μπουζιάνης μιλώντας στο Mega σχολίασε τις εξελίξεις σχετικά με τις εξετάσεις της Τζωρτζίνας.

"Τις επόμενες μέρες κατά τις εκτιμήσεις μας θα έχουν ολοκληρωθεί στο 100% οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας. Έχουν βρεθεί ουσίες αλλά αυτό πρέπει ακόμα να διευκρινιστεί γιατί το παιδί έπαιρνε φάρμακα. Αυτή τη στιγμή γίνεται συσχέτισμός των ουσιών", ανέφερε αρχικά.

"Δεν έχουμε ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για την αιτία θανάτου, τις επόμενες μέρες θα έχουμε. Έχουμε ευρήματα αλλά πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι. Προς το παρόν δεν έχουμε ενδείξεις για ασφυκτικό θάνατο", πρόσθεσε ο κ. Μπουζιάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News