Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Αριδαία: Το κοράκι της φωτογραφίας παγιδεύτηκε στον πεζόδρομο - Συγκινητική επιχείρησης διάσωσης


Διαβάστε την ανάρτηση του Προέδρου του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας "Η Ελπίδα" Φώτη Παραστατίδη:

Σήμερα (χθες) αργά το απόγευμα δέχτηκα ένα τηλέφωνο φίλου, που με ενημέρωσε για ένα πουλί που είχε παγιδευτεί πάνω σε μια κολόνα στον πεζόδρομο της Αριδαίας. Πέρασα από εκεί και είδα ένα κοράκι μικρό σε ηλικία, που είχε παγιδευμένο το ένα του πόδι σε μια εγκοπή και δεν μπορούσε να φύγει. Από ότι μου είπε ο φίλος, το άμοιρο ήταν από το πρωί παγιδευμένο.

Ενημέρωσα την πυροσβεστική και ζήτησα βοήθεια,δυστυχώς όμως η υπηρεσία δεν διέθετε γερανοφόρο όχημα. Αμέσως σκέφτηκα τον Δήμο και την αγαπημένη μου φίλη Πολυξένη Νάνου, Αντιδήμαρχο και υπεύθυνη του εργοταξίου. Ανταποκρίθηκε αμέσως!!!!!!!!!!!!!!! Έστειλε το γερανοφόρο όχημα του δήμου, και εδώ θέλω να ευχαριστήσω και τον κύριο Σαράντη Μήλη, που άφησε την ηρεμία του σπιτιού του και ήρθε αμέσως αν και Σάββατο έξι το απόγευμα. Ανέβηκα λοιπόν στο καλάθι του γερανοφόρου και σε λίγα λεπτά απελευθερώσαμε το πουλί.

Θα ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον Δήμο Αλμωπίας και τους υπαλλήλους του, για την ανθρωπιά, και ευαισθησία τους σε τέτοια θέματα.

Βέβαια θέλω να σας πω ότι άκουσα πολλά,του τύπου,άστο να ψοφήσει. Για μένα φίλοι μου όπως και για όλα τα μέλη του Συλλόγου, και θέλω να πιστεύω και για εσάς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, όλες οι ψυχές μετράνε, πόσο μάλλον οι ανθρώπινες. Ο πόνος είναι ίδιος για όλα τα πλάσματα όταν βασανίζονται ή υποφέρουν.



 

1 σχόλιο:

  1. Και εμείς υποφέρουμε στα σκοτάδια εδώ στην Πολυκάρπη παράλληλα με το ποτάμι εδω και 3 μήνες αλλά κανένας δεν έχει έρθει να μας σώσει από τα σκοτάδια κύριοι και κυρίες και να μας βάλει λάμπες αλλά και ούτε να φτιάξει της πεσμένες. Μάλλον θα περιμένουν της εκλογές γι'αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News