Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Στην έκτακτη συνάντηση των Δημάρχων στην Αθήνα η Δήμαρχος Σκύδρας Κ. Ιγνατιάδου


Έκτακτη Συνάντηση Δημάρχων συγκάλεσε η ΚΕΔΕ σήμερα, Παρασκευή 18 Μαρτίου, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στην οικονομική βιωσιμότητα και την αποτελεσματική λειτουργία των Δήμων, υπό το πρίσμα των νέων δεδομένων, που διαμορφώνονται από την εκτίναξη του ενεργειακού κόστους αλλά και τις συνέπειες που προκαλεί η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, και επηρεάζουν και τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης στη χώρα μας.

Μείζον θέμα της Συνάντησης είναι το αυξημένο ενεργειακό κόστος και οι επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία, γεγονός που επηρεάζει καθοριστικά τους προϋπολογισμούς των Δήμων και των ΔΕΥΑ. Οι συνέπειες του πολέμου για τον λαό της Ουκρανίας, η έκφραση στήριξης προς τους δημάρχους της χώρας καθώς και η έμπρακτη ανάληψη δράσεων εκ μέρους της Αυτοδιοίκησης για τη διαχείριση των προσφυγικών ροών, είναι επίσης ψηλά στην ατζέντα της Συνάντησης.

Παρούσα και η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, η οποία βρίσκεται πάντοτε στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News