Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Καμπουράκης η «απάντηση» της ΝΔ στον Πολάκη; - Η πρόταση για τις εκλογές και τα σενάρια


Αλλάζει τα δεδομένα για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά η πιθανή υποψηφιότητα του γνωστού δημοσιογράφου, Δημήτρη Καμπουράκη, η οποία ζυμώνεται τις τελευταίες μέρες σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Χανιώτης δημοσιογράφος επιβεβαίωσε στο zarpanews.gr ότι του έχει γίνει επίσημη πρόταση από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο ίδιος, μάλιστα, βρίσκεται αυτές τις μέρες στα Χανιά και «ζυγίζει» όλα τα δεδομένα με προσοχή πριν πάρει την οριστική του απόφαση.

Πάντως, μια υποψηφιότητα Καμπουράκη είναι πιθανόν να φέρει… τα πάνω – κάτω στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, ενώ σημειώνεται εδώ πως στα Χανιά -από το στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ- εκλέγεται ο Παύλος Πολάκης…

Ο Χανιώτης δημοσιογράφος, σε επικοινωνία που είχε μαζί του το zarpanews.gr, επεσήμανε πως είναι μια πρόταση που του έχει γίνει επίσημα από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την οποία και μελετά.

Ο ίδιος, είπε πως ακόμη δεν έχει πάρει οριστική απόφαση και αναμένεται να αποφασίσει όταν θα είναι εντελώς σίγουρος γι’ αυτή την κίνηση.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News