Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

ΣΟΚ: Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ βρέθηκε εν μέσω βομβαρδισμών - «Μας ρίχνουν, βομβαρδίζουν» (ΒΙΝΤΕΟ)


Η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί τις εξελίξεις στην εμπόλεμη Ουκρανία με κομμένη την ανάσα και αναμένουν την κατάπαυση πυρός, αν και πότε αυτή επιτευχθεί. Έλληνες δημοσιογράφοι βρίσκονται στο μέτωπο του πολέμου και μεταδίδουν τα ρεπορτάζ τους για λογαριασμό των ελληνικών σταθμών. Ανάμεσα τους και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ευτυχία Πενταράκη.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Πέμπτης (17/03), μεταδόθηκε ένα βίντεο στο οποίο η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Ευτυχία Πενταράκη βρισκόταν στην περιοχή Ποντίλ εν μέσω βομβαρδισμών. Συγκεκριμένα, η απεσταλμένη της δημόσιας τηλεόρασης ήταν έξω από την πόλη και κατέγραψε τη στιγμή των πυρών αλλά και την αντίδραση της ίδιας και του εικονολήπτη, Γιάννη Κολιγλιάτη.

Στο βίντεο το οποίο προβλήθηκε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων ακούγεται η δημοσιογράφος γεμάτη αγωνία να φωνάζει: «Ε, ρε παιδιά! Μας ρίχνουν. Βομβαρδίζουν, παιδιά».

«Ήμασταν στο λάθος σημείο. Δεν ξέραμε ποιος μας ρίχνει. Σκεφτόμασταν μόνο μήπως μια φωνή βοηθήσει να σταματήσουν να μας ρίχνουν» εξήγησε η Ευτυχία Πενταράκη λίγη ώρα αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News