Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Με μικρή συμμετοχή η συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της ακρίβειας στη Βέροια


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της ακρίβειας διοργανώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 23 Μαρτίου στην πλατεία Ελιάς στη Βέροια. Το κάλεσμα στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας έκαναν 14 φορείς της Ημαθίας, με την συμμετοχή όμως του κόσμου να είναι περιορισμένη.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο πρόεδρος του περιφερειακού τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κώστας Τσιλογιάννης, ο οποίος διάβασε και τα αιτήματα των φορέων, ενώ την κεντρική ομιλία έκανε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτης Καραβασίλης.

Έριξαν άκυρον οι Βεροιώτες - Τι φταίει;

Κι ενώ η ακρίβεια, η δραματική αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ και η κατακόρυφη άνοδος των τιμών στα καύσιμα μαστίζουν τα νοικοκυριά, οι Βεροιώτες, για έναν ανεξήγητο λόγο, έριξαν άκυρον στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 23 Μαρτίου στο πάρκο της Ελιάς. Παρ' όλο που στην συγκεκριμένη διαμαρτυρία συμμετείχαν 14 φορείς της Ημαθίας, η προσέλευση του κόσμου ήταν ελάχιστη. Ούτε παλμός, ούτε δυναμική, ούτε ένα σύνθημα βρε αδελφέ.

Κι εύλογα αναρωτιέται κανείς, για ποιον λόγο οι πολίτες της Βέροιας δεν κατέβηκαν στην Πλατεία της Ελιάς; Προτιμούν να αντιδρούν μέσω πληκτρολογίου ή αδιαφορούν για τους κοινωνικούς αγώνες; Σε κάθε περίπτωση, η παρουσία τόσο λίγων ανθρώπων στην συγκέντρωση, έφερε απογοήτευση και προβληματισμό στους διοργανωτές.

Πηγή: veriotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News