Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Γιαννιτσά: Συγκίνηση στον φιλανθρωπικό αγώνα στη μνήμη του Βαγγέλη Βρόντζου


Διεξαγωγή Φιλανθρωπικού Ποδοσφαιρικού Αγώνα στη Μνήμη του Βαγγέλη Βρόντζου

Σε έντονο συγκινησιακό κλίμα, λόγω της περίστασης, πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022, στο Εθνικό Στάδιο Γιαννιτσών.

Ο παραπάνω αγώνας ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Βαγγέλη Βρόντζου, το χαμογελαστό παιδί της πόλης μας που έφυγε ξαφνικά και αδόκητα πριν από ένα χρόνο βυθίζοντας όλα τα Γιαννιτσά στο πένθος. Το μήνυμα της εκδήλωσης ήταν «Ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργήσει ελπίδα».


Για την διεξαγωγή της συγκεκριμένη δράσης που τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πέλλας συνεργάστηκαν:

- Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

- Liverpool FC Official Supporters Thessaloniki Branch

- Η Ενιαία - κοινή ποδοσφαιρική Ομάδα των Δικηγορικών Συλλόγων Γιαννιτσών και Έδεσσας "Pellalaw United"

- Ο Α.Σ. Γιαννιτσών

Η συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση ήταν μεγάλη και το ποσό το οποίο συγκεντρώθηκε, θα δοθεί στο Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News