Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Δ. Μπίνος σε Χρ. Μπάτση: «Ούτε ο... Μαυρομάτης δεν προλαβαίνει τις αλλαγές ειδικών συνεργατών»


Σε μια σειρά ζητημάτων που αφορούν στο Δήμο Αλμωπίας, αναφέρθηκε ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» Δημήτρης Μπίνος κατά τη διαδικτυακή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αρχικά ο κ. Μπίνος αναφέρθηκε σε ζητήματα της καθημερινότητας. Όπως είπε, «Είμαστε στην τρίτη χρονιά αυτής της Δημοτικής Αρχής και παρακολουθούμε την καθημερινότητα, η οποία μας προβληματίζει. Δεν μπορεί η Δημοτική Αρχή να είναι σήμερα ευτυχής για τη διαχείριση της καθημερινότητας. Βλέπουμε τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο με τις λακκούβες, βλέπουμε τα ζητήματα με τα σκουπίδια. Παρακολουθήσαμε και το ζήτημα με τους κόκκινους κάδους. Θα θέλαμε σε αυτό το ζήτημα να μας πείτε με ποιον τρόπο τελικά θα γίνεται η αποκομιδή τόσο επικίνδυνων αποβλήτων για τη δημόσια υγεία».

Στη συνέχεια, έκανε αναφορά στο σοβαρό ζήτημα με τις διακοπές ρεύματος. Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής: «Παρακολουθούμε το μεγάλο πρόβλημα με τις διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος. Είχαμε επισκεφτεί κι εμείς τον ΑΔΜΗΕ και είχαμε ενημερωθεί για τα προβλήματα που υπάρχουν στο δίκτυο. Χρειάζεται να δημιουργηθεί ένας νέος υποσταθμός στον Άγρα, ώστε να μπορεί να υπάρχει καλύτερη τροφοδοσία. Εγώ δεν μπορώ να είμαι καθόλου υπερήφανος που ζω στην Αλμωπία, όταν η περιοχή μας είναι τριτοκοσμική ως προς αυτό το ζήτημα. Παρακολουθώ όλους τους άλλους Δήμους να μην έχουν προβλήματα. Είχαμε τον Υπουργό Ανάπτυξης στην Έδεσσα και εκεί υπήρξαν και οι ανάλογες φωτογραφίσεις, αλλά δυστυχώς δεν τέθηκαν ζητήματα ουσίας, όπως αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Κατά την πρόσφατη διακοπή ρεύματος, είδαμε και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, τον κ. Κετικίδη, να “εκνευρίζεται” και να προκαλεί την τοπική κοινωνία σε μηνύσεις. Η Δημοτική Αρχή δεν θα πρέπει να εκνευρίζεται, αλλά θα πρέπει να ωθήσει στην κατεύθυνση επίλυσης του σοβαρού αυτού προβλήματος. Εγώ δεν θα δώσω σε κανέναν τη δυνατότητα διαρκώς να εκμεταλλεύονται την Αλμωπία ψηφοθηρικά αλλά ποτέ να μην επιλύουν τα σημαντικά αυτά προβλήματα της περιοχής μας. Οφείλουμε, κι εγώ θέτω τον εαυτό μου στη διάθεσή σας, με όποιο πολιτικό κόστος, να σταματήσει όλο αυτό το παιχνίδι για την Αλμωπία. Θα πρέπει να βρεθούν τα χρήματα και να γίνει ο υποσταθμός, ώστε να τελειώσει ο εμπαιγμός της Αλμωπίας. Δεν μπορεί η Αλμωπία να είναι ο ουραγός και μέσα στο σκοτάδι κάθε φορά που βρέχει ή φυσάει».

Τέλος, με σκωπτικό τρόπο σχολίασε ο κ. Μπίνος τις συχνές αλλαγές στους ειδικούς συνεργάτες του Δημάρχου, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει θέμα με τα πρόσωπα, αλλά όπως είπε, ούτε ο Μανώλης Μαυρομάτης (γνωστός αθλητικογράφος) δεν μπορεί να προλάβει τις αλλαγές που γίνονται. Υπογράμμισε επίσης πως ο κ. Μπάτσης έχει προσλάβει μια στρατιά ειδικών συνεργατών, οι οποίοι τον εκθέτουν καθώς μέχρι σήμερα δεν έχουν να παρουσιάσουν κάποιο έργο.

.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News