Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Αγνώριστος ο Πάνος Καμμένος - «Ποιος είσαι;» του έγραψαν στο Instagram


Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος έχει χάσει τα τελευταία χρόνια πολλά κιλά. Την ανανεωμένη του εμφάνιση παρουσιάζει αρκετά συχνά στα social media και μάλιστα στην τελευταία φωτογραφία στο Instagram δύσκολα μπορεί κάποιος να τον αναγνωρίσει.

«Συγγνώμη, ποιος είσαι;», «Είσαι Θεός», «πρόεδρε έχεις γίνει στυλάκι, τι στυλάκι, στυλάρα» είναι τα σχόλια στη φωτογραφία, στην οποία ο 56χρονος Πάνος Καμμένος φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει φίλτρα που τον δείχνουν νεότερο. 


 

4 σχόλια:

  1. Ακούστε να δείτε αγαπητοί φίλοι. Ο λύκος κι αν εγέρασε....Ο μάγκας ότι και να αλλάξει μ αυτά που έκανε δε θα μπορέσει ποτέ να δει άσπρη μέρα.. Πούλησε για τη δόξα και το χρήμα ενα μέρος από τον πατριωτισμό των Ελλήνων και αυτό δε του τον συγχωρεί ΚΑΝΕΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ ο δικός σου ο Μητσοτάκης μπαγλαμά δεν πουλάει ποτέ μόνο χαρίζει γυδι ε γυδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 6.46 αυτό κατάλαβες?να σε χαρακτηρίσω και γω γίδι κάποιου άλλου κοπαδιου?ποιος σου μίλησε για Μητσοτάκη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News