Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 17χρονος που μαχαίρωσε τον πατριό του γιατί χτυπούσε τη μητέρα του


Για τον Ιούνιο ορίστηκε η δικάσιμος του 17χρονου που συνελήφθη στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, με την κατηγορία ότι επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι τον 36χρονο πατριό του, επειδή, όπως ανέφερε, κακοποιούσε τη μητέρα του. Ο ανήλικος με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία από την αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 36χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος του, η οποία αναμένεται να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Το χρονικό της επίθεσης

Στις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου το κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης δέχτηκε καταγγελία για ενδοοικογενειακό επεισόδιο στην περιοχή της Πυλαίας.

Αστυνομικοί, που έλαβαν εντολή να μεταβούν στο σημείο, αντίκρισαν έναν νεαρό να κινείται ύποπτα σε κοντινή απόσταση από το στίγμα του επεισοδίου. Του ζήτησαν να σταματήσει και εκείνος άρχισε να τρέχει σύμφωνα με το thestival.gr. Τον συνέλαβαν λίγα μέτρα μακρύτερα. Τότε εκείνος παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε τον πατριό του καθώς ο 36χρονος χτυπούσε την 43χρονη μητέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News