Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Θ. Τζάκρη: Στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ με Ζάεφ και Πολάκη - «Προοδευτική Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Τσίπρα»


«Το 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ξεκίνησε με την παρουσία χιλιάδων». Αυτό έκανε γνωστό με ανάρτησή της η Βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη.

Η κ. Τζάκρη τόνισε πως «Εδώ, μαζί, ενωμένοι, θα συνδιαμορφώσουμε το πολιτικό σχέδιο που θα οδηγήσει στην αλλαγή που έχει ανάγκη η κοινωνία και στην Προοδευτική Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα!».

Στις φωτογραφίες διακρίνεται με τον Βουλευτή Παύλο Πολάκη και τον πρώην Πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ που δίνει το παρόν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.




 

4 σχόλια:

  1. οι αριστεροι ειναι προοδευτικοι; χα..χα...χα...χα.. ενω οι δεξιοι συντιριτικοι;χα...χα...χα.. οι δημοσιοβολομενοι ειναι οι προοδευτικοι χα...χα....χα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε να γράφεις σωστά ελληνικά παιδί μου.
      Ακόμα και στο χαχαχα λάθη κάνεις.

      Διαγραφή
  2. εννοείται ότι με τον Ζάεφ θα βρισκόταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι οι προδότες της Μακεδονίας μαζεύτηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News