Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Φούστανη: Δύο χρόνια από την αυστηρή καραντίνα (ΒΙΝΤΕΟ)


Ήταν 14 Απριλίου 2020, σαν σήμερα, όταν η καραντίνα της Φούστανης λάμβανε τέλος μετά από 14 μέρες. Μια καραντίνα που επιβλήθηκε με μόλις 3 κρούσματα και είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία.

Την 1η Απριλίου 2020 ο τότε Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, που αποτελούσε το πρόσωπο των ημερών, ανακοίνωσε ότι από τις 8 το βράδυ της ίδιας μέρας το χωριό Φούστανη του Δήμου Αλμωπίας μπαίνει σε καραντίνα.

.  

Από εκείνη τη στιγμή και μέχρι τις 14 Απριλίου 2020, στις εισόδους του χωριού, όπου τοποθετήθηκαν κορδέλες, υπήρχε συνεχής παρουσία της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής ενώ μοιράζονταν τρόφιμα από την Περιφέρεια για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες των κατοίκων.


Το απόγευμα της 13ης Απριλίου 2020, ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως από το πρωί της επόμενης μέρες η καραντίνα λαμβάνει τέλος και δεσμεύτηκε μετά το τέλος της περιπέτειας της πανδημίας θα βρεθεί κοντά στους κατοίκους του χωριού που δοκιμάστηκαν για να τους σφίξει το χέρι.

.

4 σχόλια:

  1. 🤣🤣🤡 και μετα με 50.000 κρουσματα τα κλαμπακια ανοιχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά δεν είχαν τίποτα και τζάμπα μας έβαλαν καραντίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΦΤΊΛΕΣ ΚΛΕΙΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΜΕΣΑ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2022 ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΟΒΕ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ, ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟ ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περνάνε τηλ για μέτρα στο χαρδαλια βόλεψε αρκετούς κλείσανε λαικες με το έτσι θέλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News