Σάββατο 16 Απριλίου 2022

«Μίλησε» το τάμπλετ της Τζωρτζίνας και... καίει τη Ρούλα Πισπιρίγκου


Λίγο μετά την αποκάλυψη της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου ότι η ουσία nor – κεταμίνη εντοπίστηκε στα ούρα της Τζωρτζίνας, ήρθαν στο “φως” νέες πληροφορίες για το τάμπλετ του κοριτσιού, το οποίο είχε θαφτεί μαζί του, και ανασύρθηκε από τον τάφο με εντολή των αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, το τάμπλετ της 9χρονης κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου, που μεταφέρθηκε στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, «μίλησε».

Όπως λέγεται, έχουν βρεθεί σε αυτό ειδοποιήσεις της Google που αφορούν ειδοποιήσεις για φαρμακευτικές ουσίες. Αυτό σημαίνει προφανώς ότι είχαν γίνει διάφορες σχετικές αναζητήσεις στη μηχανή αναζήτησης της Google, πριν από το θάνατο του παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News