Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Πέλλας: 10ο Σεμινάριο Μουσικής Τεχνικής Εξειδίκευσης

Επιμορφωτικό σεμινάριο μουσικής τεχνικής εξειδίκευσης θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα διδασκαλίας της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Πέλλας που εδρεύει στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών στις 17,18 & 19 Ιουνίου 2022, με τον Μαέστρο της και Καθηγητή Χάλκινων Πνευστών της Φιλαρμονικής Εταιρείας "Μάντζαρος" Κέρκυρας, Σωκράτη Άνθη.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η επιμόρφωση των μελών της Φιλαρμονικής σχετικά με θέματα μουσικής τεχνικής εξειδίκευσης, στα πλαίσια του οποίου θα παρουσιαστούν από τους συμμετέχοντες ορχηστρικά μουσικά κομμάτια κλασικού και ποικίλου ρεπερτορίου ατομικά και σε ensemble υπό τη διεύθυνση της αρχιμουσικού της ΦΟΔΠ Ολυμπίας Ξανθοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News