Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου ρώτησε κάτι προσωπικό την Αγγελική Νικολούλη - Νέα μηνύματα «φωτιά» (ΒΙΝΤΕΟ)


Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας των τριών παιδιών από την Πάτρα που σόκαρε το πανελλήνιο, η εκπομπή φέρνει στο φως άγνωστες συνομιλίες της κατηγορούμενης «μητέρας» με την Αγγελική Νικολούλη.

Φαίνεται η αγωνία της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς την ενδιέφερε να μάθει τα νέα στοιχεία που θα παρουσίαζε το «Φως στο Τούνελ».

.  

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι ζητούσε να μάθει μετά την εκπομπή

Τη στιγμή που η Αγγελική Νικολούλη γινόταν ζωντανά στο «Φως στο Τούνελ» αποδέκτης της πληροφορίας που επιβεβαίωνε το πιο απίστευτο σενάριο φρίκης, αυτό της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας, η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου, αγωνιούσε να μάθει λεπτομέρειες.

Η δημοσιογράφος σοκαρισμένη είχε αναφέρει, στις 18 Μαρτίου 2022, πως «ένα από τα τρία παιδιά, φαίνεται να μιλάει στους ερευνητές μέσα από τον τάφο του».

Σύμφωνα με τις αξιόπιστες πληροφορίες που έφτασαν στην εκπομπή, το σημαντικό στοιχείο που είχε βρεθεί κατά τη διάρκεια της εξονυχιστικής έρευνας, η μεγάλη ποσότητα κεταμίνης στο σώμα της Τζωρτζίνας, ήταν και αυτό που τελικά «έδεσε» την υπόθεση για να λάμψει η αλήθεια.

Η κατηγορούμενη την άλλη μέρα της εκπομπής, φοβισμένη για τις εξελίξεις κάλεσε την Αγγελική Νικολούλη για να μάθει ποια ακριβώς ήταν η πληροφορία που της μεταφέρθηκε.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News