Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Έδεσσα: Το πρόγραμμα του θερινού σινεμά


Με δυο νέες ταινίες συνεχίζει ο Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» και η ΔΗΚΕΔΕ τις προβολές του θερινού κινηματογράφου στην Έδεσσα.

Οι ταινίες:

- 26/6/2022: Lightyear (στα ελληνικά)

Παιδική, κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Διάρκεια: 100'

Αποστολή του αστροφύλακα Μπαζ Λαϊτγίερ είναι να εξερευνά άγνωστους γαλαξίες για λογαριασμό της Αστρικής Διοίκησης. Κι ενώ μόνος στόχος είναι η διαγαλαξιακή ειρήνη, ο δόλιος αυτοκράτορας Ζουργκ απειλεί την ασφάλεια του σύμπαντος. Ο μόνος που έχει το θάρρος και τις ικανότητες να τον σταματήσει, είναι ο Μπαζ.

- 27, 28, 29/6/2022: Top Gun

Περιπέτεια. Διάρκεια: 131’.

Σκηνοθεσία: Τζόζεφ Κοσίνσκι. Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Βαλ Κίλμερ, Τζένιφερ Κόνελι, Μάιλς Τέλερ, Μόνικα Μπαρμπάρο, Γκλέν Πάουελ.

Έχοντας παραμείνει στο βαθμό του σμηναγού λόγω της αντισυμβατικής συμπεριφοράς του, ο Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ επιστρέφει στο Top Gun ως εκπαιδευτής μιας ομάδας νεαρών πιλότων για μια άκρως επικίνδυνη αποστολή.

- 30/6 και 1/7/2022: Sing 2 (στα ελληνικά)

Animation. Διάρκεια: 110’.

Προκειμένου να εξασφαλίσει πως το σόου του θα ανέβει στο πιο περιζήτητο θέατρο, ο Μπάστερ Μουν υπόσχεται στον ιδιοκτήτη του, τον γκάνγκστερ Τζίμι Κρίσταλ, πως έχει εξασφαλίσει την παρουσία του ροκ θρύλου, αλλά αποτραβηγμένου πλέον από την ενεργό δράση Κλέι Κάλογουεϊ. Ο τελευταίος δεν έχει φυσικά την παραμικρή ιδέα…

Ώρα έναρξης προβολής: 21.15

Γενική είσοδος: 6 ευρώ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News