Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Αργία Αγίου Πνεύματος: Ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά


Ανακοίνωση σχετικά με τον ορισμό της εορτής του Αγίου Πνεύματος ως ημέρας τοπικής αργίας για τα εμπορικά καταστήματα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι στο με αριθμό ΦΕΚ 2780/τ.Β/03-06-2022 δημοσιεύθηκε η με αριθμό Οικ. 380081(1068)/27-05-2022 απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζτιτζικώστα, με την οποία ορίσθηκε η ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος ως τοπική αργία για τα εμπορικά καταστήματα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Επισημαίνεται ότι οι εξαιρέσεις:

α) για τα καταστήματα που βρίσκονται σε τουριστικούς τόπους τα οποία με διοικητική πράξη εργάζονται κατά τις εξαιρέσιμες ημέρες (αργίες), καθώς και

β) οι περιλαμβανόμενες στα άρθρα 7 και 9 του Β.Δ.748/1966 όπως αυτά τροποποιήθηκαν με τις διατάξεις του αρ.63 του Ν.4808/2021 εξακολουθούν να ισχύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News