Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Φεστιβάλ Πόζαρ 2022: Ενημέρωση για διαμονή στο κάμπινγκ και μεταφορά


Σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Νομού Πέλλας Α.Ε. ετοιμάσαμε ειδικές προσφορές για όλους τους επισκέπτες μας στο φετινό POZAR FESTIVAL.

Ο χώρος του κάμπινγκ για όσους έχουν κάνει κράτηση για το τριήμερο του φεστιβάλ θα είναι ανοιχτός απο το απόγευμα της Πέμπτης 21/07.

Θα υπάρχουν δρομολόγια απο: ΑΘΗΝΑ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ενώ υπάρχει και η δυνατότητα περαιτέρω δρομολογίων απο τους γύρω νομούς εάν και εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ατόμων.

Η δυνατότητα κράτησης θέσης ισχύει και για τις πόλεις του νομού μας Έδεσσα - Σκύδρα - Γιαννιτσά.

Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή θα υπάρχει δρομολόγιο στις 19:00 απο Αριδαία προς Λουτρά Πόζαρ μπροστά απο το βιβλιοπωλείο Συμβολή με επιστροφή μετα το περας των συναυλιων με κόστος 2 ευρώ μετ'επιστροφής.

Θα υπάρχει για όλο το τριήμερο του φεστιβάλ δωρεάν μεταφορά για όλους τους επισκέπτες μας απο το χωριό Λουτράκι προς τον χώρο των συναυλιών απο τις 19:00 έως και τις 03:00 ενώ θα υπάρχουν σε όλο το μήκος του κεντρικού δρόμου Λουτράκι - Λουτρά Πόζαρ στάσεις ανα τακτά διαστήματα.


Για οποιαδήποτε πληροφορία καθώς και να κάνετε την κράτησή σας και για την άφιξη σας καθώς και για την επιστροφή σας καλείτε στο τηλέφωνο 6936863803.

Παράκληση στους φίλους μας - κάνετε έγκαιρα τις κρατήσεις σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων σας.

Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη σας καθώς μαζί μεγαλώνουμε χρόνο με τον χρόνο και γινόμαστε καλύτεροι! Ραντεβού στο φαράγγι λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News